Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » És mi van ha mégse akkora...

És mi van ha mégse akkora hülyeség az elméletem?

Figyelt kérdés

Már a háború elején leírtam az alábbi elméletemet de mindneki hülyének nézett.

Ukrajna valójában a náci Németország utódállama. Csak közelebb akarták kerülni az oroszokhoz hogy könnyebben letudják rohanni őket ami nem ment a második világháborúban. Zelenszkilj csak 1 báb, valójában Hitler irányít egy földalatti bunkerből és az életben maradt második világháborús német tábornokokkal. Csak Putyinék tudomást szereztek erről és hamarabb támadtak mint ahogy a náci hadsereg készen állt volna. Emlékezzünk hogy mit mondott anno Csörcsil. "Rossz disznót szúrtunk le" tehát a Szovjetuniót kellett volna legyőzni és nem a németeket. És most akarják legyőzni Oroszországot. 1945-ben a náci elit a Hold sötét oldalára menekült és azért nem megy senki a holdra. Fokozatosan visszatértek és Ukrajnában alapitották meg a 3. birodalom utódállamát. És ezzel mindenki tisztában van. Az AZOV volt az SS.

2023. szept. 6. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
És most is mindenki hülyének fog nézni.
2023. szept. 6. 12:31
 2/5 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

"valójában Hitler irányít egy földalatti bunkerből"

...és idén töltötte be a 134. életévét. Gratulálunk neki!

(Itt még azt hittem, egy jót fogok röhögni.)

"a náci elit a Hold sötét oldalára menekült és azért nem megy senki a holdra."

Persze, félnek a 100 év feletti, sötétben élő katonáktól...

(Ez volt az a pont, ahol azt gondoltm, hogy tökön szúrom magam.)

"Fokozatosan visszatértek és Ukrajnában alapitották meg a 3. birodalom utódállamát. És ezzel mindenki tisztában van."

Akkor ezért van annyi ufó észlelés, nem a reptiliánok jönnek, csak a Waffen SS...

(Na itt már úgy gondoltam, inkább a kérdezőt kellene tökön szúrni...)

2023. szept. 6. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem csodálom, hogy eddig is hülyének néztek az elméleted miatt.
2023. szept. 6. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi kérdező, most már én is hülyének nézlek.🤨
2023. szept. 6. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem'tom mit szívsz haver, de hétvégén megyek bulizni addig küldhetnél nekem is belőle :D
2023. szept. 6. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!