Amikor Ukrajna drónokkal lövi pl. Moszkvát, akkor miért így van a visszacsapás?
Úgy értem, hogy olyankor az oroszok megszórják Kijevet.
Kérdésem az, hogy harcászati szempontból miért nem a frontnál rakétáznak? Tehát ahol a front "háttere" van, ahol tényleges harc van. Ahol tankok vannak, katonák, stb? Miért a fővárost? (Félreértés ne legyen, én a harcolóknak sem kívánom, de nem lenne úgy logikusabb?)
Oroszország nem bír az Ukrán hadsereggel
Ezért van az hogy az ukrán civileket rakétázza, dronoza.
oroszország egy béna medve, egy aljas terrorista agresszor.
Gondolj bele, ha lenne katonai erejük, akkor nem lennének már Kijevben?
Ugyanezt fordítva is lehetne kérdezni? Mit keresnek ukrán drónok Moszkvában, ha nem ott van a front?
Eleve értelmetlen ez az egész háborúsdi, a civil városokat különösen ki kellene hagyni belőle, legyen az a "határ" bármelyik oldalánm
Persze, fordítva is jogos.
Tényleg azt nem értem, hogy kb. I. világháborús módszerekkel gyilkolják egymást a lövészárkokban, közben meg a rakétákkal városokat lőnek.
"Az ukrán lakónegyedeket könyebb eltalálni mint a jól álcázott,és jól védett ukrán katonai célpontokat! "
Ezt értem, de a lövészárkok mögött mindkét oldalon katonai dolgok vannak, gondolom. Utánpótlás, fegyverek, szállások. Ha mindkét fél ezt részesítené előnyben a rakétáikkal, akkor hamarabb pontot tehetnének a végére.
De így ez a gyilkolászás az idők végezetéig fog tartani.
6.
Ez megbízás a világ "elit" (fostalicskák) reszeről!
40 millió ukrán van csökkenteni szeretnék a népet!
"Tényleg azt nem értem, hogy kb. I. világháborús módszerekkel gyilkolják egymást a lövészárkokban"
Ha azt hiszed, hogy az I. Világháborúban is tankok százával harcoltak, az önjáró tüzérség rakétameghajtású lövedékeinek pontosságát pedig felderítő drónok korrigálták, akkor vagy szándékosan mondasz hülyeséget, vagy nagyon buta vagy...
Egyébként a morál megtörése miatt támadnak civil célpontokat, ami inkább az ukrán félre jellemző. Az orosz hátországban felrobbantott civilek híre kihat a fronton harcoló katonák harci moráljára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!