Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ukrajnanak van még 1 hónapja...

Ukrajnanak van még 1 hónapja a tamadasra és ha addig nem er el semmit elvesziti a háborút?mikor jön a rasszputyica?

Figyelt kérdés

Meg az első védelmi vonalon se jutottak túl ezzek után hogy lehet hinni az ukrán katonai győzelemben?

Persze minden évben meg lehet próbálni de télen helyrealitjak a védelemben keletkezett minimális károkat is.

Teljesen reménytelen Ukrajna helyzete.teruleti engedményeket kell tennie.

Már nyugatról is vannak néha kezdeményezések ez irányba.

2023. aug. 22. 14:44
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%
Előre leírtam egyipkint hogy én vladimirista vagyok. Tehát fidderrühellő, mert a fidderek a nyugat és az Eu pidcsáját nyajják. Ha én valahol meglátok egy fiddert azonnal kivégzem ítélet nélkül.
2023. aug. 22. 17:50
 32/33 A kérdező kommentje:
Ilyeneket ne irjatok baj lesz IP címet látnak 😀😀
2023. aug. 22. 18:07
 33/33 anonim ***** válasza:
47%
Most mondjam azt, hogy amíg van elegendő amerikai, brit, kanadai, lengyel, német, svéd, holland, belga, lett, grúz, francia és még megannyi NATO katona, akik "önkéntesként" támadják az orosz területeket, addig nem lesz béke? Az ukránok már rég veszítettek. Gyakorlatilag nincs (saját) katonájuk, fegyverük. Amijük van, az mind nyugati, beleértve a hiteleket is, amikkel a következő 500 évre eladósították az ukrán népet, miközben a politikai és katonai elitjük sorra vette a jutalékokból a villákat világszerte.
2023. aug. 25. 22:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!