Az ukránok nem unják már a háborút?
De az ukránok külön akarnak élni. Nem hinném, nekünk bármiféle alapunk lenne a fejük fölött dönteni erről..
21#
Nézd én eddig se akartam dönteni helyettük.Nem az én háborúm,nem az én felelőségem,nem szeretnék hozzájárulni sem anyagilag sem fizikailag.Majd ha lesz saját problémám,azt még majd én oldom meg,nem mások.
Az lehet,hogy külön akarnak élni,én még szeretnék öreg koromra pápa lenni,de nem mindenáron!
Arról sem vagyok meggyöződve,hogy minden ukrán egytől egyig vérben gázolva szeretne külön élni.Perszs a tv be. Jó ezt hallani hogy minden ukrán egy négycsillagos hazafi és inkább meghal,de azért ha megkérdeznél pár összefogdosott polgárt,akit éppen a katonairendészek erőszakolnak fel egy platóra,nem valószínű hogy osztanák ezt a véleményt.
Vannak,akik csak simán élni szeretnének.Túlélni!Persze mondom ezt nehéz elképzelni mert mindenki mostmár azt várj el égy ukrántól hogy dobja csak hősiesen oda az életét ,mert ez így természetes!
Jah, ami az ő nyelvükön azt jelenti, ők szólnak bele az ukránok dolgaiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!