Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az amerikai hadsereg visszatud...

Az amerikai hadsereg visszatudna verni egy Egyesült Államok elleni inváziót?

Figyelt kérdés
2023. júl. 6. 17:20
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
69%
#20 nem csak potenciális szénhidrogén lelőhelyek vannak Ukrajnában, hanem Európa legjobb minőségű termőföldjei, kiváló éghajlati adottságokkal, némi szén, meg ugyebár egy 70 milliós piac (a hozzá tartozó munkaerővel).
2023. júl. 15. 23:21
 22/42 Meton ***** válasza:
25%
Putyinnak nem Európa a probléma. Teljesen semleges, sem katonailag, sem gazdaságilag nem volt soha ellentét. A problémát mondjuk, hogy az USA jelenti, bár ez még így nem teljesen igaz. Létezik egy gazdasági szövetség, aminek az eszköze többnyire az USA és az a célja, hogy káoszt keltsen, háborúkat robbantson ki. A poén az, hogy a társaság tagjait lehet ismerni, de senki nem akar fellépni ellenük. Az oka természetesen a pénz. Ahol háború van, onnan ömlik a pénz, és ebből a pénzből még több háborút robbantanak ki. És Putyin az egyetlen, aki fel mert lépni a szövetség ellen. Folyamatosan fellép, mondjuk ott volt Afganisztánban, Szíriában és most Ukrajnában. A béke a célja, nem a háború, de a provokációt már csak fegyverrel volt képes megállítani. Jelenleg van két szövetséges ukrán régiója, szóval azért egyáltalán nem volt eredménytelen az akciója. A továbbiakban már csak ki kell várnia, hogy elbukjon a fennálló kormány. Az ukránok idővel elfogynak, csak ezt nem híresztelik. Nem tartom lehetetlennek, hogy idővel belázadnak. Amúgy Putyinnak zsoldosai harcolnak Ukrajnában, akiknek ez a munkájuk, míg ukrán oldalon kényszerből sorozott, tapasztalatlan katonák vannak.
2023. júl. 16. 22:15
 23/42 Meton ***** válasza:
25%
Nem tudom, figyelitek-e, hogy Ukrajna lakossága az utóbbi 10-20 évben szó szerint a felére csökkent. Volt éhínség, amikor ténylegesen tömegek haltak éhen. Persze a legtöbb ember elvándorolt. Én szerintem ez már az a szint, amikor nemzetközi szinten kellett volna beavatkozni. De senki nem törődött vele, egyedül Putyin vállalta fel, hogy rendet rak, amivel sok ellenséget szerzett.
2023. júl. 16. 22:21
 24/42 A kérdező kommentje:
Ezer százalék, hogy Meton trollkodik. Ennyi baromságot összehordani. 😅😅
2023. júl. 21. 17:42
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Hogy rak rendet Putin, kinyírt egy rakás ukrán, oroszt, meg szétrombolt egy fél országot, a sajátját meg -30 évvel visszaküldte az időben, hogy jobb esetben Kína csicskásai legyenek, rossz esetben majd ők sem állnak szóba velük?

Te mit szedsz? Szar az adag. Vagy sok, vagy kevés

2023. júl. 21. 17:53
 26/42 Meton ***** válasza:
0%
25-ös, Ukrajnát az ukrán vezetés tette tönkre, nem Putyin. Az elvándorlás már nagyon régen elkezdődött, kábé amikor Zelenszkij és népes kompániája kormányra került. Hogy nem oroszbarát, az biztos, de a saját népének sem barátja. Amióta hatalmon van, azóta volt már komoly éhínség. Aki tud, elmenekül. Nem a háború miatt, mert ez már jóval előbb elkezdődött. Az ukrán nép fellázadt Zelenszkij zsarnoksága ellen és Putyin a lázadás mellé állt. Lássuk be, Putyin nélkül ez a lázadás két nap alatt elbukott volna. Most lett két független terület, amit Zelenszkij foggal körömmel vissza akar szerezni, de ezt Putyin soha nem fogja hagyni. És ami a legszebb az egészben, hogy az egész orosz nép támogatja Putyint, mert tudja, hogy jó az amit tesz. Ez már nem az első, hogy Putyin a jó oldalra állt és most is győzni fog, mint mindig.
2023. júl. 22. 17:54
 27/42 Meton ***** válasza:
0%
Egyébként Szíriából és Afganisztánból Putyin kiverte az amerikaiakat. Oké, ez lehet nézőpont kérdése, mert hivatalosan önként vonultak vissza, de a helyzet az, hogy nem volt választásuk. Igaz, nem is a fegyverek győztek, csak már nem lőhették büntetlenül a civileket. Mondjuk meglepődtem, amikor azt hallottam a hírekben, hogy az amerikaiak lebombázták a civil lakóépületeket. Ezt Putyin szeme előtt már nem merték tovább csinálni.
2023. júl. 22. 18:14
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Ennél nagyobb hülyeséget rég olvastam itt, pedig erős a mezőny.
2023. júl. 22. 18:15
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Fú Meton, te ne drogozz többet, és keress egy orvost! El sem tudom képzelni mennyi hülyeséget olvastál össze, hogy ilyen marhaságokat tudsz összehordani :D
2023. júl. 22. 19:20
 30/42 Meton ***** válasza:
0%
Szerintem nézz utána, nem csak az amerikai hamis propagandát kell hallgatni. Csak a tényeket nézd, a belemagyarázást engedd el. Tény, hogy Szíriában béke van, mióta az amerikaiak kivonultak, mint ahogy Afganisztánban is. Az oka persze az, hogy az amerikaiak idézték elő a konfliktusokat, de megjelentek az oroszok és az amerikaiaknak távozni kellett. Persze ez a magyarázat, de úgy rakod össze a dolgokat, ahogy neked tetszik. Az viszont érdekes, hogy bárhol is jelentek meg az amerikaiak, valahogy nem bírták elérni a békét. Ez a tény. Szerintem azért, mert pontosan az ellenkezőjét akarták, vagyis háborút és káoszt. Ahol az oroszok megjelentek, ott ezt nem folytathatták. Ukrajnába miért nem mennek amerikaiak? Mert az egész háború értelmetlen, de Zelenszkij annyira idióta, hogy megvívja mások háborúját. Ezért kap fegyvert és támogatást számolatlanul. Zelenszkij feladata, hogy életben tartsa a háborút. Az amerikaiak ezt nem tehetik, de Zelenszkij megteszi. Amíg a népnek elege nem lesz.
2023. júl. 22. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!