A Wagner most komolyan be fogja venni Moszkvat? Tényleg már Putyin is menekülore fogta ?
Senki meg se próbálja állítani a wagnert puskaloves nélkül jutnak Moszkvába?
Durva hogy már Putyin is menekül.
Mondom jobb mint akármelyik sorozat .
Engem ez ilyen viking szerű hadműveletre emlékeztet oda mennek utánpótlás nincs csak amit visznek vagy sikerül vagy nem .
24 óra döntő lesz .
A romániai forradalom óta nem szemléltük ilyen közelről a világtörténelem alakulását.
Akkor egy megdönthetetlennek hitt diktátor hullott - szó szerint - a porba.
32# jó de az Románia volt ez még egy katonai szuper/nagyhatalom
Óriási atomkeszlettel és 150 milliós lakossággal
Ha Moszkva elesik annak globális következményei is lehetnek .
Szerintem a csecsenek harcértéke a zéró felé tendál
Az orosz hadsereget nem írnám le, és ott az orosz légierő mint aduász putyinnál, de a csecsenek szánalmas csürhe semmi több.
A vezetőjük egy erkölcstelen kollaboráns ostoba nyomorult és ez rányomja a bélyegét az egész alakulatára is.
A Wagner viszont elég jó olyan mint az SS beléjük van nevelve hogy jobbak mint a sima hadsereg és hajtja őket a nacionalizmus .
Most hallgattam ez a Prigozin 9 évet volt börtönben. Aztán ő intézte az elit etkezteteset.
Beleavatkozott az USA elnokvalasztasba 2016 ban ezért FBI is korozi igazi kemény sokszínű hadur .😃atomot remélem nem szerez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!