Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A Wagner most komolyan be...

A Wagner most komolyan be fogja venni Moszkvat? Tényleg már Putyin is menekülore fogta ?

Figyelt kérdés

Senki meg se próbálja állítani a wagnert puskaloves nélkül jutnak Moszkvába?

[link]

Durva hogy már Putyin is menekül.

2023. jún. 24. 15:30
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Mondom jobb mint akármelyik sorozat .

Engem ez ilyen viking szerű hadműveletre emlékeztet oda mennek utánpótlás nincs csak amit visznek vagy sikerül vagy nem .

24 óra döntő lesz .

2023. jún. 24. 16:50
 32/41 anonim ***** válasza:

A romániai forradalom óta nem szemléltük ilyen közelről a világtörténelem alakulását.

Akkor egy megdönthetetlennek hitt diktátor hullott - szó szerint - a porba.

2023. jún. 24. 16:53
 33/41 A kérdező kommentje:

32# jó de az Románia volt ez még egy katonai szuper/nagyhatalom

Óriási atomkeszlettel és 150 milliós lakossággal

Ha Moszkva elesik annak globális következményei is lehetnek .

2023. jún. 24. 16:57
 34/41 anonim ***** válasza:
#33 Ez tényleg más.
2023. jún. 24. 17:00
 35/41 A kérdező kommentje:
Csak pár katonát hagyott ott a Wagner ahogy néztem csecsenek meg egész sereget kuldtek oda talán több ezres nagysagrendben kizart hogy kivedekezik meg Progozin hatalomra jut
2023. jún. 24. 17:04
 36/41 anonim ***** válasza:
Maszkirovka
2023. jún. 24. 17:08
 37/41 anonim ***** válasza:

Szerintem a csecsenek harcértéke a zéró felé tendál

Az orosz hadsereget nem írnám le, és ott az orosz légierő mint aduász putyinnál, de a csecsenek szánalmas csürhe semmi több.

A vezetőjük egy erkölcstelen kollaboráns ostoba nyomorult és ez rányomja a bélyegét az egész alakulatára is.

2023. jún. 24. 18:34
 38/41 A kérdező kommentje:

A Wagner viszont elég jó olyan mint az SS beléjük van nevelve hogy jobbak mint a sima hadsereg és hajtja őket a nacionalizmus .

Most hallgattam ez a Prigozin 9 évet volt börtönben. Aztán ő intézte az elit etkezteteset.

Beleavatkozott az USA elnokvalasztasba 2016 ban ezért FBI is korozi igazi kemény sokszínű hadur .😃atomot remélem nem szerez

2023. jún. 24. 19:04
 39/41 A kérdező kommentje:
Már meg is egyeztek ilyen nincs 😃 Lukhasenka közvetített és visszafordultak
2023. jún. 24. 19:43
 40/41 anonim ***** válasza:
Gyanús ez nekem. Mindenki lepontozott mikor azt írtam ez egy maszkirovka, egy ürügy hogy legyen általános mozgósítás és rendes háború
2023. jún. 24. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!