Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Megtámadták az oroszokat. Mit...

Megtámadták az oroszokat. Mit fog Putyin reagálni?

Figyelt kérdés

Azért írom ki a kérdést, mert éjjel volt egy nagyon fura álmom arról, hogy Ukrajnában voltunk az egyik haverommal és bár nem volt szétbombázva a város, mégis nagyon magas volt a bűnözés, kiszámíthatatlan volt, hogy mikor fog felbukkani egy ukrán katona vagy maffiózó. Az az érdekes, hogy már egy ideje nem követem a háború történéseit, és mégis erről álmodtam pont azon az éjszakán, amikor megtámadták az oroszokat.

Az álmomban Ukrajna is nagyon veszélyes volt, bárkit megcéloztak és a káosz uralkodott. Nagy nehezen sikerült felszállni egy vonatra, de üldöztek minket az ukrán katonák.

Hozzáteszem, hogy én elítélem Putyin agresszióját és mindvégig szolidáris voltam Ukrajnával.

De felmerült bennem, hogy az Ukránok sem "szentek", és sikerült egy kicsit utánaolvasni az ott zajló konfliktusnak, ami főleg az ukránoknak az orosz kisebbség elleni fellépésnek köszönhető. Így már azért árnyaltabb a kép.

Így hogy megtámadták Rosztovot, mit gondoltok, mit fog Putyin lépni?

2023. jún. 24. 10:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést megint melyik origós firkász írta ki?
2023. jún. 24. 10:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Putyin léphet bármit, itt már nem tudni mi lesz. Prigozsint tömi ki Putyin vagy fordítva, itt már bármi elképzelhető.
2023. jún. 24. 10:38
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Mivel a saját serege támadta meg Oroszországot nem értem hogy jön Ukrajna a képbe?

2. Mindenki szokott baromságokat álmodni csak mi megtartjuk magunknak!

2023. jún. 24. 10:38
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

Mit lépjen? 1 év alatt meghalt 200 ezer orosz katona, az orosz gazdaság a gödörben. Észak-Koreán, Kubán, Szírián, Iránon meg a többi szarhalmaz afrikai országon kívül egy ország sem áll szóba velük. Nem kell meglepődni azon, hogy polgárháború lesz.

Az ukránok által elkövetett "népírtásra" meg semmi bizonyíték nincs. Érdekes, 9 évnyi ukrán "bombázás" után Donyeck mégsem néz ki úgy, mint Bakhmut vagy Mariupol.

2023. jún. 24. 10:39
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Putyin is jobban jár ha készíti elő a revolvert meg a ciánkapszulát, ha nem akarják hogy kitömjék.
2023. jún. 24. 10:44
 6/15 A kérdező kommentje:

Oké, nem kell leharapni a fejem. Semmi közöm a politizáláshoz, csak meglepődtem, hogy az álmomban nem az oroszok voltak a rosszak, hanem az ukránok, valamiért ezt közvetítette felém a tudat alattim, pedig mindenhol az ellenkezőjéről lehet olvasni. Csak érdekesnek találtam.

Úgy van ennek köze Ukrajnához, hogy az oroszokat is az ukrán mellett álló oroszok támadták meg. Érdekel, hogy egy ilyenre mit léphet Putyin.

2023. jún. 24. 10:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Prigozsin épp hogy nem az ukránok mellett áll, csak dühíti őt az orosz katonai vezetés balf@szkodása. Ha sikerül neki a puccs, ugyanúgy folytatja az oroszok jogtalan háborúját.
2023. jún. 24. 10:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
#6 Nem az a kérdés hogy mit léphet, hanem hogy az mit fog érni.
2023. jún. 24. 10:48
 9/15 anonim ***** válasza:
78%
6: ja, Prigozsin annyira az ukránok mellett áll, hogy porig rombolta Bahmotot. Tényleg. Nem is tudom, mi lenne, ha nem állna az ukránok mellett.
2023. jún. 24. 10:54
 10/15 A kérdező kommentje:
Ja értem. De Putyin most veszélyben van?
2023. jún. 24. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!