Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Magyarországnak egy ilyen nem...

Magyarországnak egy ilyen nem lenne érdeke ?

Figyelt kérdés

Németország szeretne egy 3 lépcsős légvédelemet kialakítani. Az Arrow 3, Patriot , IRIS-T SLM.

De a németek ezt tovább gondolták. Azt mondták kellene egy egységes Európai légvédelmi rendszer ezzel a 3 elemmel. Tehát közös beszerzés és közös működtetés. Úgy tudom a Benelux államok a Skandinávok, Románia, Csehország , a Baltiak ,Spanyolország és Portugália hajlana erre. Franciaország, Lengyelország, Olaszország pedig nem. Nekünk jó lenne egy ilyen ? A NASAMS lehet modern de ezek sok tekintetben jobbak főleg az Arrow 3 ami kifejezetten Interkontinentális ballisztikus rakéták ellen van

2023. jún. 21. 12:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Na, kapna is a fejére OV a Fönitöl ha ezt nem vétozná!
2023. jún. 21. 14:23
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
A Magyaroknak jó lenne, de putyin nem fogja megengedni orbánnak. Amúgy is ha nem ingyen adják akkor nincs is rá pénz. A tanárok bérére nem telik nem hogy egy országot lefedő légvédelmi rendszerre.
2023. jún. 21. 19:18
 13/15 anonim válasza:
0%
Ez a közeljövőben történt. A Fehér Magyar Jó Isten vezette a világot az az én, de nem én uralkodtam. Akkoriban Magyarország egy kicsivel nagyobb volt és Indiábol irányították a világot. Akkoriban nem ez a magyar típus volt. A Fehér Magyar Jó Isten kiirtotta a Földön a zsidókat egy szál se maradt és azt a néhány cigányt ami volt. Meg akarták támadni a világegyetem nagy részét. A Fehér Magyar Jó Isten elkövetett a többiek szerint egy hibát, miszerint egy árulot saját kezűleg kivégzett. Ezért elítélték. Utána a magasrangú kiborg visszalotte a múltba a Földet.Torolte azoknak a típusú magyaroknak a múltját és emlékeit. Többet ilyen típusú magyarokat nem lehet teremteni. A távolabbi lakott bolygokon dmeg emlékeznek rajuk. Le lehet ellenőrizni.
2023. júl. 28. 10:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Gyerekek, ezért nem tanácsos Xanaxra töményet inni.

2023. júl. 28. 19:19
 15/15 anonim ***** válasza:
14# Szerintem itt nála technokol rapid is volt
2023. aug. 14. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!