Ha az ukránok lőnènek minket akkor mi lenne rá válasz?
19es
Ja szerintem se csipnek minket nagyon nato csak a baj van velünk az ők álláspontjuk szerint
16
"Az ukik nemierőszakoltak orosz nőket?"
Ki tette akkor?
tegnap 19:04
"Ukrajna, egy korrupt, gerinctelen maffiaàllam. Nekünk az a jó, ha a jelenlegi formàjàból minnèl kevesebb maradna. Legjobb az lenne, ha teljesen egèszèben felosztanà Magyarország,Oroszorszàg, Lengyelország,Romània, Litvània."
Nem mondom, hogy Ukrajna egy szent állam, távolról sem az. De azért Oroszország ezerszer rosszabb, és a Orbanisztán is van olyan gerinctelen, korrupt. Ismétlem: Oroszország még inkább.
Attól, hogy szarrá lövik Ukrajnát, elfoglalják, stb. nem lesz becsületesebb, viszont meg kell jegyezni, hogy Zelenszkij mégiscsak ezerszer gerincesebb Orbánnál. Ha Magyarországot támadnák meg, Orbán egyből menekülne, nem állna az ország élén, hogy irányítsa a szarban az országot, ahogy Zelenszkij. Felajánlották neki is a háború kitörésekor, hogy elviszik, stb. de ő azt mondta, hogy fegyvert kér, nem fuvart.
Mondom, vicces, amikor a fidesz maffiát hatalmon tartók ítélik el erkölcsileg Ukrajnát.
Nem mondom, hogy rózsás volt az Ukrán-Magyar kapcsolat, mert nagyon nem, de ennek azért vannak okai, és talán ha kezdettől fogva nem betettünk volna Ukrajnának, hanem segítettük volna, akkor egy hatalmas békülés is lehetett volna, most egy magyarnak se lesz ott maradása, mert csak még jobban fogják őket gyűlölni az orbáni politika miatt.
"Ja szerintem se csipnek minket nagyon nato csak a baj van velünk az ők álláspontjuk szerint"
Az ő áláspontjuk szerint se CSAK a baj van velünk, de vannak nagy bajok velünk, legalábbis Orbánnal.
Orbán a farokméregetésével van elfoglalva, miközben mindenféle válságok vannak.
Szórakozik mindenféle kifogásokkal pl. Svédország NATO-csatlakozásának ratifikálásával, miközben semmilyen valós oka nincs erre, sőt, a NATO csak nyerne vele. Másfelől valóban Orbán dezertált egy háborúban, szerintem megérdemelné azt a büntetést, amit ilyenkor jobb helyeken ezért szokás adni, sok probléma megoldódna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!