Büszke vagy arra, hogy a NATO polgárai közé tartozol?
Figyelt kérdés
Én büszke EU-s állampolgár és NATO-hazafi vagyok, Ursula von der Leyen szava számít nekem, Orbánt ignorálom, a NAV-ot szintén.2023. jún. 16. 03:26
12/17 anonim válasza:
11/12, ha mi megtudjuk tenni, hogy Németországba jövünk, mert itt biztonságban érezzük magunkat, nem hiszem, hogy nektek olyan nagy probléma lehet venni egy jegyet Moszkvába... csak oda.
13/17 anonim válasza:
Orbán Viktor polgára vagyok én.
14/17 anonim válasza:
A nato egy katonai szövetség, nem létezik olyan fogalom hogy NATO-s polgár
15/17 anonim válasza:
Nagy kérdés, hogy Vengrij oblaszty meddig lesz az EU és a NATO része.
16/17 anonim válasza:
Igen, és annak is, hogy EU tagok vagyunk
17/17 anonim válasza:
A NATO-nak nincsenek polgárai, réven nem ország. Egy katonai szövetség, melynek hazánk is tagja, nagyon helyesen. De hogy válaszoljak a lényegre: büszke nem vagyok, de örülök a NATO tagságnak.
A NAV-ot én is ignorálnám, de elég kellemetlen tud lenni egy végrehajtási eljárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!