Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogy lesz tovább a háború?

Hogy lesz tovább a háború?

Figyelt kérdés
Ki bekkelik az ukránok? Nyernek az oroszok? Meddig húzódik el szerintetek?

2023. jún. 7. 14:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
47%
Ez a durva, hogy a sok oroszpárti le se tudja írni, hogy "NATO"😅
2023. jún. 7. 17:39
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Én csak azt nem értem, hogy miért tesznek egyenlőségjelet az amerikai hadsereg és a NATO közt, amikor mi ugyanúgy tagjai vagyunk és magyar katonák, ugyanúgy szolgálnak a NATO kötelékében, fegyverrel, tankkal, repülővel...
2023. jún. 7. 17:48
 23/30 kürasszír ***** válasza:
0%

# 22

Azért, mert a NATO valós katonai erejének minimum 80%-át az USA egymaga adja. Vesd össze az USA és Magyarország haderejének fegyverzetét.

FEGYVERZET:

Harci repülőgép (vadászrepülő, vadászbombázó, csatarepülő és bombázó):

USA: 4500 db

Magyarország: 14 db

Tank:

USA: 5500 db

Magyarország: 175 db

Páncélos harcjármű:

USA: 15 000 db

Magyarország: 380 db

Önjáró rakéta sorozatvető:

USA : 1500 db

Magyarország: 0 db

2023. jún. 7. 18:18
 24/30 anonim ***** válasza:
68%
23, összevetettem és azt is hozzátettem, hogy mi akartunk hozzájuk csatlakozni és nem kényszeritett senki sem, akárhány darabszámot fel lehet hozni, akkor is mi akartunk ehhez a klubhoz tartozni és mi is a része vagyunk.
2023. jún. 7. 18:21
 25/30 anonim ***** válasza:
32%

A lakosság nagy része, és talán maga Orbán se akar már odatartozni, csak az ukránok miatt nem tanácsos kilépni jelen helyzetben.

2023. jún. 7. 18:39
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Valóban túl sok idióta van aki fúj Brüsszel fúj EU fúj NATO, de azért remélhetőleg nem a többség. Örömmel venném ha lenne mód valahogy megoldani azt hogy mindkét tábor megkapja amit akar.. Mi maradnánk a hanyatló nyugat gyarmata, a többiek meg mennének a kedves orosz-irán-észak-korea-kína táborba.

2023. jún. 7. 19:02
 27/30 anonim ***** válasza:
91%
26, biztos lehetsz benne, hogy abban a pillanatban, ahogy az EU és NATO tagságunk megszűnésre kerül, fognak minket megtámadni a szomszédaink és anyácskának jelen pillanatban arra sincs kapacitása, hogy az általa inditott háborút sikerre vigye, nem, hogy minket majd megvédjenek, bocs, az otthon maradtakat, mert, én tuti maradok az euróatlanti szövetség országaiban.
2023. jún. 7. 19:11
 28/30 anonim ***** válasza:
35%
#27 Most is simán megtámadhatnának. Mivel a jelenleg alkalmazott fajelméletben mi magyarok a rangsor utolsó előtti helyén állunk - közvetlenül az oroszok előtt - minket hoznának ki agresszornak, és a NATO a szomszédaink mellé állna.
2023. jún. 7. 20:31
 29/30 anonim ***** válasza:
Lehet végül valami olyan lesz mint a két korea között, amolyan félig meddig tűzszünet.
2023. jún. 8. 04:48
 30/30 anonim ***** válasza:

Amúgy mi a rákfaxa értelme van a GDP-t nézegetni?

Lehet az uniónak akármennyi pénze is ha csak karddal tudnak harcolni rakéták ellen.

Semmi katonai fejlesztések nem voltak itt.

Vagyis csak ilyen tessék-lássék.

Persze igen lehet a pénzért faxa cuccokat venni de azokat kilőnék már a tengeren mielőtt ideérne.

Ahoz, hogy valaki előnnyel rendelkezzen cucc kell és nem pénz.

2023. jún. 13. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!