Sorkatonaságban megesett néha olyan, hogy valaki, akit kopaszként szívattak, később a leszerelés után valamiképpen bosszút állt az őt szívatókon?
Figyelt kérdés
Tehát hogy az első hónapokban, kopaszként az öreg katonák szívatták őt. És mondjuk, hogy a leszerelés után hónapokkal vagy akár évekkel valahol civilben összetalálkozott az őt egykor szívatókkal. És még élt benne a düh a szívatásokért, és megbosszulta a dolgot valamilyen formában, akár csak verekedéssel. Lehet tudni ilyen esetekről?2023. máj. 30. 19:34
51/55 anonim válasza:
#50 Remélem, mert ilyen hülye aki képes leírni ekkora baromságot egyszerűen nem létezhet.
52/55 A kérdező kommentje:
50: Akkor viszont valahogy jobban éreztetnie kellene, hogy csak ironizál. Mert így nekem valahogy egyáltalán nem jön át, totál komolynak tűnik.
2023. jún. 12. 16:06
53/55 anonim válasza:
Nem esett meg. Mint már előttem írták, büntették az alárendelt megalázását, így bosszút állni sem volt miért. Ilyesmi nem nagyon fordult elő, vagy legalábbis lényegesen ritkábban mint a civil életben.
54/55 anonim válasza:
#53 Nem voltam katona, elfogadom amit írtál, de elég sok szívatásos történetet lehetett hallani a néphadsereg idejében.
55/55 anonim válasza:
"Nem esett meg. Mint már előttem írták, büntették az alárendelt megalázását, így bosszút állni sem volt miért. Ilyesmi nem nagyon fordult elő, vagy legalábbis lényegesen ritkábban mint a civil életben."
Büntették, ha nem tudták eltusolni, de inkább eltusolták. A büntetést ugyanis dokumentálni kellett, és az rontotta a parancsnok statisztikáját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!