Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi az oroszok cèlja most már...

Mi az oroszok cèlja most már ezzel a háborúval?

Figyelt kérdés
Mikor lesz vège nekik mi lenne a győzelem mert ahogy most kinèz esélytelen hogy egèsz ukrajnát elfoglalják mèg kijev is esélytelen most. Vagy azt akarják hogy az ukránok megadják magukat gazdaságilag tönkre tenni végképpen? Ha további területet akarnak akkor miért nem veszik komolyabban?
2023. máj. 26. 11:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
53%
6: így van, a Wagner-vezér is mondta, hogy az ukrán most Európa legerősebb hadserege (az orosz után, tette hozzá gyorsan)
2023. máj. 26. 11:53
 12/23 anonim ***** válasza:
28%

10

Már ami most van az is az!

Vagy szerinted az ukránok nyertek területeket?

2023. máj. 26. 11:53
 13/23 anonim ***** válasza:
20%
6: Elég fura, hogy akkor nem voltak képesek megvédeni Bahmnutot, és alig vehető észre a nagy ellenoffenzíva, ami állításuk szerint napok óta zajlik. Szerintem te durván alábecsülöd az ukrán hadsereg személyi és tárgyi veszteségeit.
2023. máj. 26. 11:54
 14/23 anonim ***** válasza:
95%

"6: Elég fura, hogy akkor nem voltak képesek megvédeni Bahmnutot, és alig vehető észre a nagy ellenoffenzíva, ami állításuk szerint napok óta zajlik. Szerintem te durván alábecsülöd az ukrán hadsereg személyi és tárgyi veszteségeit."

Majdnem egy éven keresztül védték elvileg a világ második legerősebb hadseregével szemben az 58. "legnagyobb" ukrán városkát... Amiből már vonják ki a Wagner egységeket, vélhetően azért, mert innentől az ukránok semmi mást nem fognak csinálni, csak a város romjaiban megbúvó oroszokat ágyúzzák a környező magaslatokról.

Szerintem neked szövegértési gondjaid vannak. Nem azt mondtam, hogy az ukrán hadsereg a világ legerősebb hadserege, hanem azt, hogy ennyire erős, nagy, jól felszerelt, tapasztalt és jól vezetett hadserege sosem volt Ukrajnának. Szerintem ezzel az állítással nehezen lehet vitatkozni, de megpróbálhatod. Csak kérlek, ne Bahmutot hozd fel, mert az pont a hadsereg és a vezetés kompetenciáját bizonyítja az orosszal szemben.

2023. máj. 26. 11:59
 15/23 anonim ***** válasza:
94%
Ti melyik műsort nézitek? Az oroszok három napra tervezték ezt az egészet és másfél év alatt elképesztő veszteségek árán elfoglaltak három megyét. Még 21 van vissza. Ezzel a tempóval ez a háború még 7 évig fog tartani amit egyik fél sem bír el gazdaságilag. Oroszország már február végén elérte az egész évre tervezett hiánycélt.
2023. máj. 26. 12:01
 16/23 anonim ***** válasza:
22%

"Az oroszok három napra tervezték ezt az egészet"

Ha ezt bebizonyitod, fizetek neked egy sört, hajrá!

2023. máj. 26. 12:03
 17/23 anonim ***** válasza:
95%

"Ha ezt bebizonyitod, fizetek neked egy sört, hajrá!"

Tekintve hogy sima békebeli menetoszlopokban vonultak az országba, továbbá ukrán egyenruhás diverzáns egységekkel próbáltak vezető politikusokat elfogni az ukrán fővárosban, szerintem elég ostobának kell lenni ahhoz, hogy ne vágd le laikusként is, hogy ezt a háborút egy pár hetes gyors akciónak tervezték. A Krímmel megcsinálták kicsiben 2014-ben, most nagyban nagyon nem sikerült.

2023. máj. 26. 12:05
 18/23 anonim ***** válasza:
94%

"Ha ezt bebizonyitod, fizetek neked egy sört, hajrá!"

Ja igen, még valami: különleges katonai művelet. :) Szerinted hány évig tart egy ilyen? :) Szerintem pár hétig maximum.

2023. máj. 26. 12:06
 19/23 anonim ***** válasza:
12%

17-18 Nagyon gyenge vagy háborúba ne menj!

Hol is szerepel a 3 nap Pubi?

2023. máj. 26. 12:10
 20/23 anonim ***** válasza:
94%
#19: Az a baj, hogy buta vagy és így nem lehet veled vitatkozni, mert nem tudsz érvelni.
2023. máj. 26. 12:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!