Mi az oroszok cèlja most már ezzel a háborúval?
10
Már ami most van az is az!
Vagy szerinted az ukránok nyertek területeket?
"6: Elég fura, hogy akkor nem voltak képesek megvédeni Bahmnutot, és alig vehető észre a nagy ellenoffenzíva, ami állításuk szerint napok óta zajlik. Szerintem te durván alábecsülöd az ukrán hadsereg személyi és tárgyi veszteségeit."
Majdnem egy éven keresztül védték elvileg a világ második legerősebb hadseregével szemben az 58. "legnagyobb" ukrán városkát... Amiből már vonják ki a Wagner egységeket, vélhetően azért, mert innentől az ukránok semmi mást nem fognak csinálni, csak a város romjaiban megbúvó oroszokat ágyúzzák a környező magaslatokról.
Szerintem neked szövegértési gondjaid vannak. Nem azt mondtam, hogy az ukrán hadsereg a világ legerősebb hadserege, hanem azt, hogy ennyire erős, nagy, jól felszerelt, tapasztalt és jól vezetett hadserege sosem volt Ukrajnának. Szerintem ezzel az állítással nehezen lehet vitatkozni, de megpróbálhatod. Csak kérlek, ne Bahmutot hozd fel, mert az pont a hadsereg és a vezetés kompetenciáját bizonyítja az orosszal szemben.
"Az oroszok három napra tervezték ezt az egészet"
Ha ezt bebizonyitod, fizetek neked egy sört, hajrá!
"Ha ezt bebizonyitod, fizetek neked egy sört, hajrá!"
Tekintve hogy sima békebeli menetoszlopokban vonultak az országba, továbbá ukrán egyenruhás diverzáns egységekkel próbáltak vezető politikusokat elfogni az ukrán fővárosban, szerintem elég ostobának kell lenni ahhoz, hogy ne vágd le laikusként is, hogy ezt a háborút egy pár hetes gyors akciónak tervezték. A Krímmel megcsinálták kicsiben 2014-ben, most nagyban nagyon nem sikerült.
"Ha ezt bebizonyitod, fizetek neked egy sört, hajrá!"
Ja igen, még valami: különleges katonai művelet. :) Szerinted hány évig tart egy ilyen? :) Szerintem pár hétig maximum.
17-18 Nagyon gyenge vagy háborúba ne menj!
Hol is szerepel a 3 nap Pubi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!