Behivót kapnak a magyarok:Kiképzésen kötelező a részvétel?
A polgári védelmi kötelezettség fegyveres összeütközések és katasztrófa időszakában
a) az emberi élet védelme,
b) az emberi létfenntartáshoz szükséges anyagi javak védelme,
c) a vagyonbiztonság megóvásának jogszabályban meghatározottak szerinti előmozdítása, továbbá
d) humanitárius feladatok ellátása
Forrás:ellenszel.hu
Mit szóltok majd ehhez ?:/
2, haverom még pont volt katona fél évig, én már megúsztam, mert én voltam az első korosztály, akinél eltörölték.
Mikor hazajött, kérdeztük haveromat, hogy mégis milyen volt, azt mondja, hogy vicc: végig itták és füvezték az egész 6 hónapot, mindennel bizniszeltek, amivel csak tudtak, fegyvert egyszer láttak lőtéren úgy, hogy a kezükben nem volt, csak bemutatták nekik, kb semmilyen érdemi tevékenységet nem végeztek, azon túl, hogy kitakaritották a laktanyát és heti kétszer elmentek futni. Ez a magyar honvédség és, ahogy hallani, ma sem változott túl sok minden.
2-es: te valami álomvilágban élsz????
Az egyetlen hatása az lenne, hogy még jobban megutálnák az egész rendszert, semmiféle összetartozás , jó buli nincs, ebböl is látszik, hogy csak okoskodsz, de soha nem voltál ilyen kiképzésen
2 "és önállóságra, innovációra nevel!"
Az nevel önállóságra hogy azt is megmondják mikor mehetsz xarni? :D
Vagy az hogy megmondják mikor ehetsz?
Esetleg az hogy megmondják mikor borotválkozz?
Pont az a lényege hogy a legminimálisabb önállóságot is kiegrecíroztassák belőled és ha megmondják ül,fekszik, meghal, szó és gondolkodás nélkül megtedd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!