Belekeveredhetünk a háborúba?
Félek, hogy belekeveredhetünk a háborúba. Mivel nem követem a híreket, csak mások által hallom, egyre inkább félek. Elvileg a lengyelek is provokálják az oroszokat. Ez igaz?
Hány százalék esély van a háborúra?
10 Elfelejtkeztél Kináról, aki az orosz szövetséges.
Elfelejtkeztél Észak-Koreáról aki szintén orosz szövetséges.
És elfelejtkeztél arról, hogy mennyivel fegyelmezettebbek ezeknek az országoknak a katonái, mint az USA katonái.
És elfelejtkeztél arról, hogy az USA-t Kina lefogja győzni
Kérdező:
"Félek, hogy belekeveredhetünk a háborúba."
Már benne vagyunk. Innen már nincs kiszállás. Marad a Nato, pedig az egyetlen jó döntés lett volna kiszállni a Nato-ból Magyarországnak, és nem elárulni Putyint.
"Hány százalék esély van a háborúra?"
200%
Még nem lesz atom. De az USA megfogja érezni a saját területén is. Európáról már ne is beszéljünk. Máűr nincs visszalépési lehetőségünk, az elmult 2 merényletkisérlet óta ami Putyinnál volt.
Már csak a perc a kérdés, hogy mikor indul.
14 Nem-e? Jobban informálódj.
+ a 2 rejtett orosz szövetséges még nem is jelent meg a porondon "csak" ez a kettő akit fentebb említettem.Pedig a háttérben ott van.
"10 Elfelejtkeztél Kináról, aki az orosz szövetséges."
Egy párhuzamos univerzumban biztosan.. :D
A valóságban sem. Kína még fű alatt sem szállított komolyabb fegyvereket Oroszországnak és nincsenek semmilyen szövetségben.
Már egy éve hallgatjuk ezt a Kína és Oroszország "szövetséget" és eredménye? Kaptak az oroszok egy csomó DJI drónt :D
Igen, én nem vagyok képben...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!