Eszrevettetek már ti is hogy Oroszok elkezdtek nagyobb arányban használni a legierejuket? Ennyit számít hogy gyartottak siklobombakat?Eddig ezzek szerint nem volt nekik ?
40# nem volt folyamatos háború.azert mert arrol tanulunk mert az befolyásolta a történelmet volt sok békés időszak. És egyszere amúgy is kisebb teruletett érintett egy háború.
De visszaterve az emberi boldogságra ti sose gondoltatok el milyen lenne egy full ideális társadalom ahol tényleg boldogság uralkodik
Araboknal nagyon jó lehet férfinek lenni de csak ha nem vagyunk szegények ez a baj . Szóval valami olyan kéne ahol nincs szegénység és gazdagság és nem a gdp növekedés a cél.
20:44: tényleg, nagyon jó lehet.
Te ilyen nőgyülőlő incel vagy, eltaláltam?
De én nem vagyok kegyetlen. Mielőtt elhúznál Prigozsinhoz (ami fölöttébb kívánatos lenne), keress fel egy pszichiátert.
42# nem azt mondom hogy mindet utalom csak a társadalom elhitetti velünk hogy ők szűz Máriak őket tisztelni kell stb
Aztán sokkal gonoszabbak mint a férfiak.a fiatalok különösen gátlás nélkül szulettek azt hiszik bármit lehet mert ez az ő világuk.
És persze ha pofon vágod őket akor hatalmas bűnt kovetsz el.
Persze egy férfit pofonvaghatsz az nem baj .
Progozinhoz mennek én ha lenne magyar alakulata de orosz nyelv nélkül hogyan?
Plusz az hogy nekik szurkolok atol meg nem vagyok orosz.oroszorszagert meghalni mikor magyar vagyok ?
Ahhoz sokat kell fizetni Progozinnak annyit még nem érek. 😀
Pszihologust sokan mondták már mert full maskep látom a világot.
De szerintem ez azért van mert ti szociálisan nézitek a világot.
Én meg full egyedül rám nemhat a divat a média vagy a gátlások de úgy semmi ami szociális dolog .
Információra nyitott vagyok de az emberekre nem. Gyermekkoromban 20 eve elvonultam és azóta is tartom a tisztes távolságot külön utas politikát követek😀
Hu hát van itt minden csak éppen a kérdésre van alig válasz.Szval az orosz legierő aktivitasa az ukrán legvédelem hatekonyságától függ.Ha gyengül a vedelem mert kevés a kilőhető raketa vagy gyérül a lefedettseg stb akkor aktívabb lesz az orosz legierő.A harcigépeket nem fenyegeti a lelöves veszélye nagy magasságokban.Alacsonyan viszont veszélyes,kockázatos repülni.
Ami a siklóbombát illeti se nem csodafegyver, se nem új fegyver.A németek is használtak 1943 tól a Henschel Hs 293 típusú siklóbombákat.Azóta nyilván fejlettebbek lettek de a koncepció ugyanaz.
45 néhány napja brutálisan elkaptak az ukrán legvedelmet .
A Saheed dronok elocsaltak a legvedelmi rakétákat azzal hogy lelovetek maguk.
A lancetek meg lecsaptak a felfedett poziciora .
46#
Amint elfogy a légvédelem mennek a harcigépek.Amit irsz az pontosan ennek a stratégiának a része.Vagy ki kell lőni azt a légvédelmi raketát a drónra(akkor fogy és felfedi magát)vagy nem lőnek,de annak is következményei vannak.
Ha nincs a támadó alakulatok felett légvedelmi védőernyő ,az igen csak veszélyes küldetéssé vallik.
Orosz egyre jobbak. kezdik végre kombináltan okosan használni a dronokat . Ezt el kell ismerni .
Ha a dronokat és a siklombombakat egy kombinált rendszerben tudja majd használni Ukrajna nagy bajba kerül.
Persze ukránok is ügyesek szavasztopolban elegettek egy olajtarolot .
Plusz megprobaltak megolni putyint egy olyan dronnal amin kazettás bomba volt .mert megtudtak Moszkvában melyik gyarat látogatja meg .
Plusz elkészült egy új tengeri dron vegulis egy autonóm torpedó
Érdekes fejlesztés.
Ezzen rajta vannak az új orosz ukrán eszak koreai Iráni és meg a drogkartelek vízi csempeszjarmuvei is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!