Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mikorra lesz vége az orosz-Ukr...

Mikorra lesz vége az orosz-Ukrán háborúnak?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 18. 15:50
A kérdező szavazást indított:
Év vége előtt
Év végére
2024-ben is fog tartani
2025+
22 szavazat
1 2
 1/11 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Én régebben azt mondtam, hogy idénre befejezik, de ma már sajnos ebben sem vagyok biztos.
2023. ápr. 18. 17:27
 2/11 A kérdező kommentje:
1-es és hogy értve fejezik be? Ukrajna kapitulál?
2023. ápr. 18. 17:46
 3/11 MDaniel98 ***** válasza:
80%
Hát azt azért nehezen tudom elképzelni, hogy Ukrajna képes lenne visszaszerezni a területeinek a 100%-át, így én valamilyen kompromisszumos megoldást tartok elképzelhetőnek.
2023. ápr. 18. 17:49
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Amikor az USA engedélyt ad a bábállamának a megadásra. Ez lehet holnap is, lehet 10 év múlva is.
2023. ápr. 18. 17:54
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
A háborúnak 30 év múlva sem, ez a konfliktus sajna évtizedekig velünk marad :( A legvalószínűbb forgatókönyv valami tűzszünet-szerűség (amit persze rendre meg-megsértenek majd a felek). A mikorra meg senki sem tudja a választ... egyenlőre mindkét fél arra izmozik, hogy a nyári harcok során kedvezőbb pozíciókat szerezzen egy ESETLEGES tűzszüneti tárgyaláshoz.
2023. ápr. 18. 22:58
 6/11 anonim ***** válasza:
39%
Amint putyin visszatakarodik a francba. Ruszkik budapesti memorandumban lepapírozták soha nem támadnak ukrajnára ha leszereli a világ 3. legnagyobb atomarzenálját. Szokás szerint hazudtak a ruszkik.
2023. ápr. 19. 01:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Kedves MDaniel98 (3/6 válaszodhoz)!

Ha a 98 a születési évedre utal, akkor fogalmad sem lehet, csak ha olvastál róla, hogy mit jelent a magyaroknak a "nem, nem soha!" Ez a fogadalom Trianonnal kapcsolatban született a Magyarságban. Pedig akkor mi egy világháború veszteseiként álltunk az ítélőszék előtt. Elveszítettük Magyarország legnagyobb, leggazdagabb részeit. A "nem nem soha" azt jelenti, hogy ezt az égbekiáltó gazságot, amit velünk tettek, soha nem felejtjük el. Most Te azzal jössz, mint sok tájékozatlan honfitársunk, hogy mi van abban, ha Ukrajna elveszíti a területeit olyan arányban, mintha most elvinnék tőlünk Békés megyét Hajdú Bihar Megyét, meg esetleg a Nyírségből is lekanyaríthatnának jókora darabot? Ezt Te normálisnak Tartod? Ezt Te elfogadhatónak tartod? Hogy egyik reggel erre ébredsz "Ma hajnalban megtámadtak bennünket..... csapataink készen állnak". Majd reggelre ott vannak a tankcsövek veled szemben és közlik, hogy mától ez nem a Te hazád, el lehet menni, pár napra nyitva vannak a határok. Most kicsit kevertem a Trianont és 1956-ot, de e szempontból mindegy is. Tudtad, hogy sok ember azt hiszi, hogy Ukrajna támadta meg az oroszokat? Lenin mondta: tanulni, tanulni, tanulni! Ebben az egyben igaza volt, de sokan nem fogadták meg és megelégszenek a homállyal.

2023. ápr. 24. 10:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Már nem emlékszem ki mondta: egy háborút elkezdeni könnyű, befejezni a nehéz.
2023. ápr. 25. 16:14
 9/11 Meton ***** válasza:
Putyin ezzel a háborúval nagyon sokat nyert. Ukrajnától visszavette a többségében oroszok lakta területeket, amit az ukrán elnök egyébként elpusztított volna. Emlékezzünk rá, hogy Ukrajna nyugati része nem volt barátságos a keleti régióval. Rendszeresek voltak a harcok, Putyin csak rátette a kezét arra, amit az ukrán elnök nem becsült meg. Ezt nem fogja feladni, semmi értelme nem lenne. Az ukrán elnök meg vérig van sértve, mert elvették a játékát és most hisztizik. Mivel elég fiatal még, így a háború sok évtizedig eltarthat. Majd ha meghal és mondjuk az utódja okosabb lesz, akkor vége lesz a háborúnak. De egyébként ennek soha nem lesz vége. Az amerikaiak folyamatosan cukkolják az ukránokat, hogy harcoljanak, van esélyük a győzelemre. Nagyon mást nem is tehetnek, mert munka az nincs.
2023. ápr. 25. 17:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Bocs, így a link helyesen - [link]
2023. szept. 14. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!