Miért gondolják néhányan, hogy az orosz-ukrán konfliktus miatt nálunk is bevezetnék a sorkatonaságot, meg hogy van esély világháborús helyzetre is?
Azaz, nyomjad csak az egybites mantrát, van még valami bölcsesség a tarsolyodban? :D
Azaz, nyomjad csak az egybites mantrát, van még valami bölcsesség a tarsolyodban? :D
#11 Most erre mit mondjak kutya?
Én a tényeket és valóságot írtam, te meg a Fidesz propagandát ugatod. Nyilván nincs miről beszélni.
Hallod hazátlan "kutya" mehetnétek már jó messzire tőlünk a hanyatló nyugatotokra.
Szórakoztató amúgy, ahogy a magadfajta egybites lipsik egyik pillanatban galaktikus méretű seggfájással szenvedve vinnyognak az óbán miatt, a másik pillanatban meg arrogáns felsőbbrendűséggel osztják az észt :DD
Kb. a f-szpajtások kommentmezőn vinnyogó/arcoskodó egybites retardjobberek szintje :DD
Ez az ország a legjobb valóságshow, amit csak ki lehet találni, egyetlen dolgot sajnálok csak, hogy élő képen nem nézhetők az ilyen majmok, szerintem a világ legnézettebb műsora lenne, ebből meggazdagodhatna az ország :D
Az orosz ukrán konfliktus csak ürügy orbánnak.
Azért fegyverkezik meg lesz majd sorozás, mert az eu kilépés után eljövő nyomorban a most jól működő propaganda már kevés lesz.
És egy megkérdőjelezhetetlen elnyomó rendszer csak fegyveres erőszakkal tartható fent.
Tehát a Magyarok ellen készül. Nem pedig mások ellen.
"És egy megkérdőjelezhetetlen elnyomó rendszer csak fegyveres erőszakkal tartható fent."
Bármilyen rendszer csak fegyveres erőszakkal tartható fent.
Én legalábbis nem tudok egyetlen olyan országról sem, aminek ne lenne meg az erőszak-szervezete(a.k.a. rendőrség), ami fenntartja a rendet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!