Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogy került be Törökország a...

Hogy került be Törökország a NATO-ba?

Figyelt kérdés
Melyik okos engedett egy korrupt diktatúrát a NATO-ba? most a svéd blokkolás kapcsán eszembejutott. Forrással, ha kérhetem a választ

2023. ápr. 4. 21:01
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
100%
01:43: ugye, milyen érdekes? Ez egy egzotikus fajta. :)
2023. ápr. 29. 09:10
 62/69 anonim ***** válasza:
0%
Szóval ha valaki nem azt böfögi itt vissza amit a nyugati média megetett vele az bérkommentelő? :)
2023. ápr. 29. 10:07
 63/69 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%
Én amondó vagyok, nem csak a személyi kultusz a bűne Erdogánnak, van más is ...
2023. ápr. 29. 12:16
 64/69 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Nem újdonság a török bérkommentelés, régebben is volt már ilyen:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..

2023. ápr. 29. 12:18
 65/69 anonim ***** válasza:
0%
Én még mindig azt várom hogy valaki leírja, mitől diktatúra Törökország. Én sokszor jártam ott és nem tűnt fel nekem de biztos a fotelból jobban tudják :)
2023. ápr. 29. 17:18
 66/69 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Nehéz úgy vitázni, hogy írnak ellenérveket, és azzal söpörsz le mindent, "Nyugati propaganda".

Azt eldönteni, hogy mi diktatúra és mi demokrácia, iszonyatosan nehéz. Ritkán létezik vegytiszta rendszer, nem fekete - fehér a világ, nagyon sok fokozat felhasználható.

Erdogan rendszere a következőképp minősíthető: Autokratikus elemekkel korlátozott elnöki köztársaság.

Remélem így már érthető az, hogy miért nem egyszerű a világ.

2023. ápr. 29. 17:26
 67/69 anonim ***** válasza:
0%

"Nehéz úgy vitázni, hogy írnak ellenérveket, és azzal söpörsz le mindent, "Nyugati propaganda"."

Én jól ismerem Törökországot, a számát sem tudom hányszor jártam ott, sok török ismerősöm is van, így nyugodtan mondhatom hogy belülről ismerem az országot. Az itt diktátorozók valószínűleg egyszer sem jártak ott az állításaik pedig valótlanok.

"Erdogan rendszere a következőképp minősíthető: Autokratikus elemekkel korlátozott elnöki köztársaság.

Például az USA-ban is elnöki rendszer van és Franciaországban is. Ezekre miért nem mondják autokratikus? :)

2023. ápr. 29. 17:34
 68/69 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Van olyan ember Törökországban, aki soha életében nem járt Isztambulban / Ankarában.

Van olyan magyar is aki soha nem járt Budapesten, vagy Debrecenben, vagy Szegeden.

És úgy vitázunk Ukrajnáról / Oroszországról / Kazahsztánról / a Kínai Népköztársaságról / Indiáról / Szaúd-Arábiáról / Kongóról, hogy semelyikben nem jártunk.

Sokan élik le úgy az életüket bármelyik országban, hogy maximum a szülővárosuk / falujuk körzetében mozognak, és egész életükben el se hagyják azt.

Ez van, ezzel nem lehet mit kezdeni.

Mégis véleményezzük a világot más utazók, riporterek, műsorkészítők alapján.

A kérdésedre válaszolva az USA-ban az elnöki rendszer az papírforma, ott kismillió dolog van, ami az elnök hatalmát korlátozza, a meglátásom szerint oligarchia az.

2023. ápr. 29. 17:40
 69/69 anonim ***** válasza:
0%
De még mindig nem írtad le mi a probléma a török demokráciával.
2023. ápr. 29. 17:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!