Soldierscootler kérdése:
Ha kitör a harmadik világháború,van eséjem a börtönben túl élni?
Figyelt kérdés
Nagyon félek,hogy az usa armi be soroz,ezért börtönbe vonulok.Ha ki törne a háború,túl élhetem a börtönbe?2023. márc. 29. 21:32
1/20 anonim válasza:
Börtönben lévők valszeg mennek golyófogónak, vagy aknamentesítőnek, de nem hiszem, hogy háború idején a börtön menedék lenne.
2/20 anonim válasza:
Atomháborúban a börtön falai sem fognak megvédeni semmitől...
4/20 anonim válasza:
Hát hogyne, nézd az orosz példát. Ott is milyen biztonságban vannak az életfogytra ítéltek, janem. Vagy mész a frontra golyófogónak vagy ott rohadsz a börtönben.
5/20 anonim válasza:
Nem, sőt. A semmire sem jó börtöntöltelékekkel legtöbbször az alábbiak történnek totális háború esetén: vagy viszik golyófogónak őket vagy kivégzik és hátra hagyják mert semmire sem jók.
6/20 anonim válasza:
Amilyen gyorsan halad ebben az országban minden, előbb lesz vége a hábcsinak mint hogy megkapd az ítéletet szóval nem jó😅
7/20 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Nem, nincsen esélyed.
Szoval probálj meg becsületes lenni Levike!
8/20 anonim válasza:
Ha nagyon durvulna a helyzet, mondjuk atomcsapások környező országokban, sugárzás, ellátási gondok, akkor aki nem életfogytos, 15+ évet kapott, amnesztiával hazazavarnák, gondoskodjon magáról, ne a szűkös készletekből keljen etetni.
9/20 anonim válasza:
"...az usa armi be soroz...."
Igen Levike, én már láttam is a behívódat, jövő héten küldik. A börtönben is meg fogod kapni, az egyenruhával együtt a csomagot.
A medvespray is benne lesz.
Sapkát, sálat neked kell hoznod.
10/20 anonim válasza:
Börtön, értelmezhetetlen írás...Borsodi c-type.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!