Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lengyelek be fognak lépni a...

Lengyelek be fognak lépni a háborúba hogyha Ukrajna vesztésre áll, akkor az oroszoknak semmi esélyük sem marad?

Figyelt kérdés
Lengyelország hadereje kifejezetten erős.
2023. márc. 20. 08:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
44%
Ha belépnek akkor Lengyelország is megszűnik létezni. :)
2023. márc. 20. 09:01
 12/27 anonim ***** válasza:
62%

11es, Ukrajnáról is ezt mondtátok tavaly februárban, meg azt is, hogy a szankciókkal európa tüdőn, meg lábon meg mittomén min lőtte magát....

meg még annyi mindent mondtatok emellé

2023. márc. 20. 09:08
 13/27 anonim ***** válasza:
48%

@3

Nektek szivügyetek, hogy egy helyi háborúból világháborút szitsatok akkor fogj egy paradicsomos konzervet és menj orosz drónokat dobálni. Vagy mivel akarsz háborúzni ha Európában lőszerhiány van?

2023. márc. 20. 09:14
 14/27 anonim ***** válasza:
57%
Ez a lőszerhiány duma elsősorban orosz progandához köthető oldalakon szokott nagyot menni, én annyira nem félnék tőle, hogy nem lenne lőszer ha igazán kéne. :)
2023. márc. 20. 09:18
 15/27 anonim ***** válasza:
42%
13as, kik vagyunk mi, hogy igy letöbbeszámozól engem?
2023. márc. 20. 09:19
 16/27 anonim ***** válasza:
40%

Lehet, tényleg a mesterséges intelligenciának lesz igaza, és eltűnik Lengyelország is, nem csak Ukrajna?

[link]

2023. márc. 20. 10:22
 17/27 anonim ***** válasza:
56%

Ezek a lengyelek nem tanulnak semmiből.

1939. 09. 01. -én 00 óra után angol-francia biztatásra, Lengyelország hadüzenetet küldött Németországnak. Hetekkel előtte a lengyel vezérkari főnök Rydz-Smigly tábornok azt harsogta a lengyel rádióban, hogy "két hét alatt Berlinben leszünk"!

Szerintem akkor járnának a legjobban, ha most azonnal lapáttal agyonvernék az összes kormánypárti politikusukat. A kőagyúak úgy gondolják, hogy kiprovokált támadás esetén is érvénybe lép az 5-ös cikkely, és mindenki dalolva megy majd a Donig. A hülyéje nem figyelt amikor Putyin azt mondta, hogy csak az ukránokkal finomkodik, mindenki más kapja majd az atomot.

2023. márc. 20. 10:31
 18/27 anonim ***** válasza:
64%
Úgy látom, a lengyel politikai vezetők teljesen meghülyültek.
2023. márc. 20. 10:42
 19/27 anonim ***** válasza:
89%

Nyugi van, nyilván a lengyelek ide járnak kommentet olvasni:

[link]

2023. márc. 20. 10:45
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Lnegyelország párizsi nagykövete mondta ezt egy interjúban.

Forrás:

[link]

Szerintem ez ugyanaz a színház, amit Medvegyev és Kadirov nyomatnak, hogy Berlinig meg Párizsig volnulnak az orosz csapatok, persze közben még Donbaszt sem sikerült elfoglalni egy éve alatt :-), csak ez a másik oldalról.

Amúgy ha Lengyelország saját szakállára úgy dönt, hogy belép a háborúba az ukránok ellen, a NATO ötös cikkely nem lép életbe, mert nem támadás érte őket.

2023. márc. 20. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!