Lengyelek be fognak lépni a háborúba hogyha Ukrajna vesztésre áll, akkor az oroszoknak semmi esélyük sem marad?
11es, Ukrajnáról is ezt mondtátok tavaly februárban, meg azt is, hogy a szankciókkal európa tüdőn, meg lábon meg mittomén min lőtte magát....
meg még annyi mindent mondtatok emellé
@3
Nektek szivügyetek, hogy egy helyi háborúból világháborút szitsatok akkor fogj egy paradicsomos konzervet és menj orosz drónokat dobálni. Vagy mivel akarsz háborúzni ha Európában lőszerhiány van?
Lehet, tényleg a mesterséges intelligenciának lesz igaza, és eltűnik Lengyelország is, nem csak Ukrajna?
Ezek a lengyelek nem tanulnak semmiből.
1939. 09. 01. -én 00 óra után angol-francia biztatásra, Lengyelország hadüzenetet küldött Németországnak. Hetekkel előtte a lengyel vezérkari főnök Rydz-Smigly tábornok azt harsogta a lengyel rádióban, hogy "két hét alatt Berlinben leszünk"!
Szerintem akkor járnának a legjobban, ha most azonnal lapáttal agyonvernék az összes kormánypárti politikusukat. A kőagyúak úgy gondolják, hogy kiprovokált támadás esetén is érvénybe lép az 5-ös cikkely, és mindenki dalolva megy majd a Donig. A hülyéje nem figyelt amikor Putyin azt mondta, hogy csak az ukránokkal finomkodik, mindenki más kapja majd az atomot.
Lnegyelország párizsi nagykövete mondta ezt egy interjúban.
Forrás:
Szerintem ez ugyanaz a színház, amit Medvegyev és Kadirov nyomatnak, hogy Berlinig meg Párizsig volnulnak az orosz csapatok, persze közben még Donbaszt sem sikerült elfoglalni egy éve alatt :-), csak ez a másik oldalról.
Amúgy ha Lengyelország saját szakállára úgy dönt, hogy belép a háborúba az ukránok ellen, a NATO ötös cikkely nem lép életbe, mert nem támadás érte őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!