Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Sokan miért hazudják azt,...

Sokan miért hazudják azt, hogy Ukrajna mindent megkap?

Figyelt kérdés

Itt sok kommentelő nyíltan hazudik, amikor azt állítja, hogy Ukrajna korlátlan fegyvermennyiséget kapott. Az igazság az, hogy néhány tucat tüzérségi és légvédelmi rendszert, valamint kézi fegyvereket kapott Ukrajna Nyugatról. A real time hírszerzési információk, amik nagyon sokat segítenek az ukránoknak, meg a NATO-taktikák betanítása, amit az ukrán katonák már raj szinten is tudnak alkalmazni. Zömmel szovjet-orosz felszereléssel, de NATO sémák alapján harcolnak.

Nagyon sok kommentelő hazugként azt állítja, hogy Ukrajna mindent megkap, amikor a valóság az, hogy még a Leopardokkal még ma is tökölnek a nyugatiak.

A tüzérségi eszközökről még annyit, hogy a rettegett HIMARS-nek is a butított verzióját kapták meg az ukránok.

2023. márc. 1. 14:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

#21 Ha nem tetszik hogy vannak neked nem tetsző vélemények is akkor mi a fszt keresel itt? Igen van fideszes is, bár ez alatt a kérdés alatt lévő válaszokból nem tudom hogy sikerült erre következtetned

Értem én hogy vannak olyan fogyatékos emberek akik mindenben fideszt látnak még a málnaszörpben is ha az nem izlik. De azért nem kéne itt nyomni a full kretént

2023. márc. 3. 00:38
 22/22 anonim ***** válasza:

"#21 Ha nem tetszik hogy vannak neked nem tetsző vélemények is akkor mi a fszt keresel itt?"

Most kérdezzem meg tőled ugyanezt? Ha vannak neked nem tetsző vélemények és nem sértésnek veszed, hogy fidesz propagandát fújsz, akkor miért nem húzol inkább a fszba? :)

2023. márc. 3. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!