Ha elesik Bahmut, elesik Ukrajna?
Figyelt kérdés
Lassan haladni fognak és elfoglalják akár Kijevet is?2023. márc. 1. 11:46
11/14 anonim válasza:
Nem tudom mi lehet ott valamiert nagyon szeretnék az ukik megtartani hogy nem evakualjak még mindig , fogalmam sincs miert ennyire fontos
12/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy az oroszok hetente lőnek ki Abramset és Leopárdot. Csak az a helyzet, hogy egyik tank sincs ott. Az amerikai majd 2025 körül érkezik, a Leopárd 2 személyzete pedig még a képzésen van. De azért hetetne mutatnak képet kilőtt amerikai és német harckocsikról, mind a közel-keleten készült kép. Sőt 1 órás hír, az oroszok szerint elfogtak leopárd-2es tankot a harcban, amit lengyelek vezettek. De ugyan így kilőtték az amerikai HIMARS-okat is, csak ezzel is az a baj, hogy már azokat is kilőtték, amik még Ukrajnában sincsenek.
13/14 anonim válasza:
Még vannak erődítések hátrább, ha elesik akkor az egész frontvonalat hátra kell tolni jócskán. Azt viszont nem értem miért tesznek úgy egyesek, hogy ez semmi. Ha semmi lenne akkor nem vásárolnának meg minden napot ezrek életével.
14/14 anonim válasza:
Szerintem csak tippelgetni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!