Ha Ukrajna elesik, jöhetnek a NATO periféria országai?
Nem.
Az oroszok nem támadnak NATO tagokat.
A kishalakra mennek, a rajon kivül.
Akkor nem a NATO perifériáját támadják hanem a NATO-t
Hagyjátok már ezt abba!
Szerintem Ukrajna után nem fognak tovább jönni, feltéve ha tovább húzzák még az ukránok.
Amikor kirobbant a háború, ha megkérdezed a legoroszpártibb ismerősödet is, legjobb esetben is pár hónapot, pár hetet mondott volna, ahhoz képest eszméletlen erőforrást emészt fel az egész mindkét oldalról, de az oroszokéról szerintem jobban is, hiszen nehéz hozzájutni náluk jó pár dologhoz a szankciók miatt.
Egy NATO tagállam megtámadása több ország haderejével érne fel, amit szerintem emberi fegyverekkel nem bírnának az oroszok. Ez az ukrán katonai támogatás is egyfajta ébresztő volt nekik, hogy ne zaklassák a kisebb országokat, visszaélve a hatalmukkal, fölényükkel. És elvileg csak régebbi fegyvereket kaptak az ukránok, moderneket nem nagyon, és most nem országunk határánál vannak az oroszok..
Putyin szerintem a "hanyatló nyugat" elvét próbálta igazolni, hogy már nem érdekli a nyugatot ilyen kis nem NATO-tagállam, és ha azok ellen nem lépnek, NATO szomszédságba kerül, és akár kisebb NATO tagállamot is megpróbálhatott volna támadni, hátha nem mernek lépni a nagy orosz sereg ellen (feltéve, ha tényleg pár hét alatt átjutottak volna Ukrajnán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!