Én nem tudom mert miért de nagyon félek még egy világháborútól is önök nem!?
Figyelt kérdés
Nem is vagyok már nagyon régen régóta életképes állapotban2023. febr. 27. 23:58
3/14 anonim válasza:
Hát, akkor veled más baj is volt alapból.
4/14 anonim válasza:
Nem lesz világháború, Putyin elbukott. Még atombombát se tud indítani, mert a belső dolgozók megbuherálják a rakétákat, hogy zuhanjanak le, és hidd el nincs az országban egy olyan dolgozó se, aki összedobna Putyinnak egy működőképes rakétát, hogy aztán a fejére hulljon majd egy másik, vagy a több tucat emberből aki dolgozik egy rakétán tuti lesz pár olyan, aki megbuherálja a rakétát. Ez történt most is az amerikai hírszerzés szerint.
5/14 anonim válasza:
Mivel az emberiség túlnépesedett, így egy világháború úgy kell neki, mint egy falat kenyér. Másképp az emberiség egyedszáma nem csökkenthető.
6/14 anonim válasza:
Én igen, meg általában a háborútól.
7/14 anonim válasza:
Ha ennyire áldozat kész vagy, tegyél egy szívességet már most a bolygónak! ;)
8/14 anonim válasza:
Na végre megvagy 5-ös, már mióta kerestelek! Gyorsan vissza a gumiszobádba!
Dr. Sárkány, igazságügyi elmeszakértő
9/14 anonim válasza:
Félhetsz kedvedre, de befolyással nincs földi halandó arra, hogy meg fog-e történni vagy sem.
Elkezdhetsz rettegve atombunkert építeni, felhalmozni mindent, mint a hörcsögök, vészhíradást-, forgatókönyveket szervezni, kiépíteni... Ez a maximum, amit megtehetsz magadért, de arra sincs garancia, hogy a patáriában nem szólítja magához bárki is a javaidat!
10/14 A kérdező kommentje:
Én nem kedvemre félek.
Gondolhatja, hogy nem ettől fogom jól érezni magamat.
2023. febr. 28. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!