Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha megunják az oroszok,...

Ha megunják az oroszok, gombafelhő lesz Kijev felett?

Figyelt kérdés

Valamit kell lépniük, mert csak egyre nagyobb a vérengzés, egyre több az áldozat mindkét oldalon.

Ha tavaly ilyenkor egy taktikai atommal indítottak volna, akkor véget is ért volna aznap a háború és úgyis az lesz a vége.

Miért húzzák, halasztják, amikor mindenki tudja, hogy elkerülhetetlen az atomcsapás?

2023. febr. 24. 06:12
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
0%

"Például mert az atomszélből, a sugárzásból nagy eséllyel több NATO tagország is kapna."

Mi az az atomszél? :D Valami Songokus kame hame támadás? :DDD

Túl sok mesét néztél, gyelik :D

"Vagy mert a nemzetközi atomtilalmi egyezmény megszegése már közvetlenül érintené őket is."

A nemzetközi egyezmények pont annyit se érnek, mint a papír, amire kinyomtatták.

Még seggtörlésre is csak korlátozottan alkalmasak, amikor a rendes budipapír elfogyott.

"Vagy mert a világon minden létező ország ellenérdekelt abban hogy valakit csak úgy hagyjon megtorlás nélkül atommal dobálózni."

Igen? Én egyáltalán nem vagyok benne biztos.

Például az USA-t is hagyták megtorlás nélkül atommal dobálózni.

Ki tudod találni, hogy miért, vagy még ebben is segítsek?

2023. febr. 24. 09:32
 22/46 A kérdező kommentje:

Egy frászt.

A taktikai atomfegyverek optimális magasságban minimálisan sugárszennyezők.

A keletkezett hőtől a radioaktív sugárzás legnagyobb része átalakul röntgen sugárzássá, ami pár méteren belül elenyészik.

Ha a talaj nem keveredik fel, gyakorlatilag elenyésző a sugárszennyezettség.

Ezek kis töltetű nukleáris fegyverek, nem véletlenül a SALT tárgyalásokon ezeket vonták ki a forgalomból, de annak vagy harminc éve vége már és mindenhol halmokban állnak, alig várják, hogy pár százat bevessenek.

Igazából százat is bevethetnek, akkor sem érik el a hirosimai bomba sugárszennyezettségét összesen, ráadásul elszórva Ukrajna területén.

Direkt ezért csinálják ezeket, hogy használni lehessen.

2023. febr. 24. 09:36
 23/46 anonim ***** válasza:
93%

"Például az USA-t is hagyták megtorlás nélkül atommal dobálózni.

Ki tudod találni, hogy miért, vagy még ebben is segítsek?"

Én tudom, de neked javallanám hogy gondolkozz még egy kicsit, ha ennyire nem sikerült rájönnöd, miért nincs kb köze sem egymáshoz a két helyzetnek ;)

2023. febr. 24. 09:40
 24/46 anonim ***** válasza:
29%

"Direkt ezért csinálják ezeket, hogy használni lehessen."

Persze, csak ugye ez a használat a józan ész keretein belül maradva kettő dolgot jelenthet. Fenyegetést, vagy ha az oszág léte maga kerül veszélybe, akkor minden mindegy alapon éles bevetést. Bármi más eszement és öngyilkos ötlet.

2023. febr. 24. 09:42
 25/46 A kérdező kommentje:

Ha magát a háborút bevállalták a ruszkik, a nukleáris csapást már sokkal könnyebb, mert az is csak egy fegyver.

El kell gondolkozniuk a bevetésén, mert a hatékony NATO harckocsik és repülőgépek miatt rövidesen nőnek a veszteségeik.

Ugyan most Putyin bevállalta a háromszázezer besorozott feláldozását, de a következő ötszázezerért már meggondolják, hogy érdemes e annyi orosz életet elveszteni.

Jobb, ha átérzed, a NATO fegyveres támogatása rohamléptekkel hozza közelebb Ukrajna atommal történő megszórását.

2023. febr. 24. 09:54
 26/46 anonim ***** válasza:
44%

"mert az is csak egy fegyver."

Na eddig volt értelme rád egy szót is pazarolni...

2023. febr. 24. 09:57
 27/46 A kérdező kommentje:

Miért, mi más lenne? Fegyver.

A leopárd tank sem azért van ott, hogy a kukoricaföldeket felszántsa, hanem a gyilkolás miatt, vagy a Himars rakéta...

2023. febr. 24. 10:03
 28/46 anonim ***** válasza:

"Én tudom, de neked javallanám hogy gondolkozz még egy kicsit, ha ennyire nem sikerült rájönnöd, miért nincs kb köze sem egymáshoz a két helyzetnek ;)"

Na akkor meséld is el, hogy mit "tudsz". Kíváncsi vagyok.

2023. febr. 24. 11:56
 29/46 anonim ***** válasza:
30%
Írtam volna választ, de a kérdező annyira hülye, hogy feleslegesnek tartom ennél több karakterelpazarlását rá.
2023. febr. 24. 12:00
 30/46 A kérdező kommentje:

Miért, te mit gondolsz, az ukránok mire használják a rengeteg lőszert, az ágyúkból kilőtt robbanógránátokat?

Ölnek vele és a NATO annyit zúdított Ukrajnába ezekből, hogy már hiányunk van belőle.

Nem tökmindegy az, ha gépágyúval szétlövik a fejedet, vagy elhamvadsz egy atomcsapásban?

Nem lesz akkora, hogy bárhol máshol hatása lenne, de az oroszoknak jó szolgálatot tehet, ezért feltétlenül be is fogják vetni, ez egy ilyen háború, lehet, hogy csak egymillió orosz elesett után, de ami késik, nem múlik.

Te vajon mit tennél, ha egy gyilkos háborúban megrekednél és csak pusztulnak a fiatalok, holott ott a megoldás lehetősége?

A NATO beavatkozás, a fegyverek, a pénz, a kiképzés holtpontra juttatja a dolgokat, erre az oroszoknak lépniük kell valamit és a legkönnyebb lehetőség az atomcsapás.

Előbb, utóbb rá kell szánniuk magukat, ha nem omlanak össze az ukránok.

2023. febr. 24. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!