Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Igaza van Igor Girkin úrnak?

Igaza van Igor Girkin úrnak?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon kiakadt az orosz vezérkarra a donyecki veterán.

2023. febr. 11. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Az emeleteket és az ablakokat kerülném a helyében innentől kezdve.
2023. febr. 11. 11:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Girkin helyében én csendben maradnék, mert még egy két ilyen és rá mindkét oldalról vadászni fognak. Putyin emberei mert szapulja őket, a nyugatiak pedig a maláj gép lelővése miatt. Ha ez a háború az oroszokra nézve nem jól végződik akkor ő lesz az egyik olyan ember a földön, aki sehol nem lesz biztonságban :)
2023. febr. 11. 12:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Girkin úr már nincs aktív szolgálatban, már rég leváltották. Ha még orosz kontroll alatt lévő területen tartózkodik akkor nem fog túl sokat posztolgatni, ha már nem ott van akkor meg érthető miért ír ilyen posztokat 😂

Ettől még sok mindenben igaza van, rengeteg szakmai hibát követtek el az oroszok. Az egész történet kicsit hajaz a finn háborúra, ahol az első fázisban a többszörös túlerő ellenére is sorban nyelték a pofonokat a ruszkik a dilettantizmus miatt.

2023. febr. 11. 12:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy Girkinnek októberben forró lett a lába alatt a talaj Moszkvában, és még az ősszel önként csatlakozott a mobilizáltakhoz, azóta a harctéren lehet. Szerintem az mindenképp jó az ukránoknak, hogy az olyan katonák, mint ő, nincsenek döntési helyzetben, mert egy kicsit más lenne ez a konfliktus.
2023. febr. 11. 14:32
 5/9 Salamon Bálint ***** válasza:

Girkin az egyik hatalmi góc központja, amelyik közvetlen fenyegetést jelent Putyinra. A másik Prigozsin és az oligarhák.

A három csoport közül Girkinnek van a legtöbb támogatója, de a legkevesebb politikai és gazdasági hatalma is.

2023. febr. 12. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 akkor Girkin fog legelőször kiesni az ablakon 😂
2023. febr. 12. 21:36
 7/9 Jeffrey Spender ***** válasza:
Girkin FSZB-s, ezért kritizálódhat szabadon.
2023. febr. 15. 23:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Azóta is posztolgat :)
2023. jún. 26. 09:38
 9/9 anonim ***** válasza:

A #2-es válaszom tükrében:

[link]

Felettéb kellemetlen. Én személy szerint azt tartottam valószinübbnek, hogy Girkint ukránok/nyugatiak fogják el és fenékbekukizzák az MH17 miatt, ez a fordulat még engem is meglepett :D

2023. júl. 22. 11:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!