Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért kell a háborúkban...

Miért kell a háborúkban folyton lövöldözni, miért nem lehet papíron letisztázni hogy kinek nagyobb a hadereje? Meglenne öldöklés nélkül is a győztes...

Figyelt kérdés
2023. febr. 10. 09:47
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
100%
Mert rengeteg pénz van a háborúban!
2023. febr. 10. 10:25
 12/28 anonim ***** válasza:
38%

A végletekig elnyomott és kizsákmányolt nép végső lealjasitása ez...

Legalizált emberölés, bosszúnak, bűnbakra...

Szerinted aki katonának áll és fegyvert fog, plusz még pontosan is céloz, az úgy fejben a helyén van így 2023 ban?

Inkább menne prostinak!

2023. febr. 10. 10:25
 13/28 anonim ***** válasza:
29%

Értem én, ha kényszerítenek, de kézifegyverrel a pontos lövéstalálatra, főleg ha még halálos is, nem lehet kényszeríteni...

Inkább lőném lábon magam "balesetből", csakhogy leszereljenek!

2023. febr. 10. 10:28
 14/28 anonim ***** válasza:

A hidegháborúban sem így működött. Egyetlen eesetről nem tudok, amikor a két blokk delegáltjai összehasonlították volna a haderejüket, és megegyeztek volna, hogy "oké, akkor most te kapsz X területet, mert te voltál az erősebb".

Félre ne értsd, pacifista vagyok. A világ legnagyobb tragédiájának gondolom, hogy ezrek (milliók) halnak és haltak meg azért, mert pár bomlott agyú komplexusos barom nem bír megülni a s..ggén.

2023. febr. 10. 10:28
 15/28 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, pláne hogy gyilkolni törvénytelen.
2023. febr. 10. 10:29
 16/28 anonim ***** válasza:

Mert egy x mennyiségű ember nem ilyen. Nézd meg ezt a oldalt is milyen kérdések vannak és milyen féle válaszok jönnek rá. Tökéletesen kicsiben bemutatja az emberiséget, és ezt a világra nézve még nagyobb eltérések vannak.

Ez csak egy cyberpunk világban működne, ha előre legyártott személyiségtudattal lévő chipeket kapnak az emberek és annak lenne 4-5 variációja és azt ültetnék be minden egyes születendő gyerekben. Akkor tökéletes béke és harmónia lenne, mert az emberek a chip miatt egységesen élnének. Persze ez szembe megy a szabad akarattal, de eljátszva a gondolattal én szívesen élnék egy ilyen cyberpunk világba.

2023. febr. 10. 10:44
 17/28 A kérdező kommentje:
14. A hidegháború egészére értettem hogy végül egyik fél se merte elsütni az atomfegyvert mert tudták hogy a másiknak is kb mennyi cab
2023. febr. 10. 10:50
 18/28 A kérdező kommentje:
Van
2023. febr. 10. 10:50
 19/28 anonim ***** válasza:
65%
Én azt nem értem hogy minek csicskulnak be az emberek. X milliárdos politikus kapzsiságból és egoból összeveszik Y milliárdos politikussal, aztán másnap kapod a besorozó levelet hogy menjél meghalni/másokat gyilkolni értük. Ha mindenki egységesen eldöntené hogy nem megy, akkor probléma megoldva. ¯\_(ツ)_/¯
2023. febr. 10. 10:52
 20/28 A kérdező kommentje:
Volt hasonló a történelem során?
2023. febr. 10. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!