Miért kell a háborúkban folyton lövöldözni, miért nem lehet papíron letisztázni hogy kinek nagyobb a hadereje? Meglenne öldöklés nélkül is a győztes...
A végletekig elnyomott és kizsákmányolt nép végső lealjasitása ez...
Legalizált emberölés, bosszúnak, bűnbakra...
Szerinted aki katonának áll és fegyvert fog, plusz még pontosan is céloz, az úgy fejben a helyén van így 2023 ban?
Inkább menne prostinak!
Értem én, ha kényszerítenek, de kézifegyverrel a pontos lövéstalálatra, főleg ha még halálos is, nem lehet kényszeríteni...
Inkább lőném lábon magam "balesetből", csakhogy leszereljenek!
A hidegháborúban sem így működött. Egyetlen eesetről nem tudok, amikor a két blokk delegáltjai összehasonlították volna a haderejüket, és megegyeztek volna, hogy "oké, akkor most te kapsz X területet, mert te voltál az erősebb".
Félre ne értsd, pacifista vagyok. A világ legnagyobb tragédiájának gondolom, hogy ezrek (milliók) halnak és haltak meg azért, mert pár bomlott agyú komplexusos barom nem bír megülni a s..ggén.
Mert egy x mennyiségű ember nem ilyen. Nézd meg ezt a oldalt is milyen kérdések vannak és milyen féle válaszok jönnek rá. Tökéletesen kicsiben bemutatja az emberiséget, és ezt a világra nézve még nagyobb eltérések vannak.
Ez csak egy cyberpunk világban működne, ha előre legyártott személyiségtudattal lévő chipeket kapnak az emberek és annak lenne 4-5 variációja és azt ültetnék be minden egyes születendő gyerekben. Akkor tökéletes béke és harmónia lenne, mert az emberek a chip miatt egységesen élnének. Persze ez szembe megy a szabad akarattal, de eljátszva a gondolattal én szívesen élnék egy ilyen cyberpunk világba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!