Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért pont 88 tankot küldenek?

Miért pont 88 tankot küldenek?

Figyelt kérdés

Csak szerintem áthallásos egy kicsit?

[link]

2023. febr. 3. 18:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%
Gesztus az ukrán náci komáknak.
2023. febr. 3. 19:20
 12/26 anonim ***** válasza:
Ezeket feltételes módba lehet tenni. Csak exportengedély van rá, ettől még nem biztos, hogy mennek. Először is, nem biztos, hogy ukránok kérik is, mivel borzasztó mértékben korlátozott lőszerrel mennének ki. Olaf Scholz személyesen ment el a Dél-Amerikai országok vezetőihez, hogy a régi német páncélosokhoz, amit ők még használnak, lőszert vegyenek több millió dollár értékben. Mind a 3 ország elutasította. Így most először az a feladat, hogy olyan lőszert szerezzenek amit egyébként már senki sem gyárt.
2023. febr. 3. 19:22
 13/26 A kérdező kommentje:
#12 Forrás esetleg?
2023. febr. 3. 19:28
 14/26 anonim ***** válasza:
Csak írd be a googleba, hogy Olaf Scholz brazilia. 3 napja történt. Kb minden létező ország hírportálja leírta, hogy a német kancellár pofára esett, csak annyi a kérdés, hogy ki mennyire részletesen.
2023. febr. 3. 19:32
 15/26 A kérdező kommentje:
Megnéztem, de a válaszodban szereplő dolgokra hitelesnek tekinthető hírforrásban (pl reuters) nem akadtam rá. Szóval kérlek linkeld be, hogy ezt hol olvastad.
2023. febr. 3. 19:38
 16/26 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy hitelesnek tűnő? Németország tavaly április-május óta kéri a brazil kormányt hivatalosan, hogy adjon a 105mm-es lőszerből. Semmit sem kaptak azóta, mindenki megírta.

A német lapok megírták, hogy Ukrajna hivatalosan igényt sem tart a tankokra, mert nincs hozzá lőszerük.

Brazília legnagyobb hírportálja: [link]

Kell hozzá fordító, de egyértelmű a fordítás, nem adnak lőszert semmihez!

De hívd fel telefonon őket, hátha ha személyesen mondják neked, hogy nem kapnak lőszert, akkor elhiszed. Nincs lőszer, nem gyártanak, ez ennyi.

2023. febr. 3. 19:49
 17/26 A kérdező kommentje:
#16 Idióta. Az érvelés alapvető szabályait felrúgod, tényekkel nem tudod egyértelműen alátámasztani az álláspontodat, és alátámasztás gyanánt belinkelsz egy(vélhetően kormányoldali) brazil oldalt. Gondolom nem vagy tisztában a brazil belpolitikai helyzettel, ha már ekkora marhaságokat beszélsz.
2023. febr. 3. 19:56
 18/26 A kérdező kommentje:

Rákerestem a kedvedért, válogass:

[link]

Biztos nem gyártják, díszgyökér.

2023. febr. 3. 20:02
 19/26 anonim ***** válasza:

Te egy számítógépes játék linkjét tetted be, én pedig Brazilia legnagyobb hírportálját, ne viccelj már. World of tanks link nem volt az jobb játék, mint a War Thunder. Az szebb játék.

Nem gyártanak lőszert ma már sehol, Svájc tudna gyártani lőszert, akik a semlegesség miatt nem küldenek oda lőszert, ahol fegyveres konfliktus zajlik. A németek szerettek volna tárgyalni erről Svájccal, de nem sikerült. Ezután fordultak Dél-Amerikához, hogy onnan szerezzenek lőszert, de nem adnak semmihez.

És a legnagyobb brazil hírportál, ahogy mindenki megírta, hogy az elnök nem ad semmit!

Ezt alátámasztja a:

[link]

[link]

[link]

[link]

és még jónéhány oldal is, mint a hvg, vagy az index.

Egyszerűen nem gyártanak lőszert a régi tankokhoz.

2023. febr. 3. 20:27
 20/26 A kérdező kommentje:

Valóban rossz forrást linkeltem be, elismerem, és javítanám:

[link]

Nem gondolnám, hogy ilyennel kizárólag a brazilok rendelkeznek, és ez bizony használható ehhez is:

[link]

🤷‍♂️

2023. febr. 3. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!