A kárpátaljai hegyivadászdandár teljesen megsemmisült?
Azt hallottam, hogy az ukránok hűtőkamionokban tartják a kényszersorozott magyar katonák holttesteit, mert olyan sok a halott és apránként, kisebb csoportokban adják át a családoknak az elesetteket.
Mi az igazság, tényleg egy egész dandárt felmorzsoltak?
Hát erre biztosan nincs idejük és pénzük ebben a helyzetben.
Hall sok butaságot az ember, mégse lesz lapos föld hívő.
Ez a hír volt öt napja:
Nagyjából ötszázan maradtak a közel hatezer emberből, azok is majdnem mind sebesültek, a többi halott, vagy egyszerűen eltűnt, esetleg egy részük a romok alatt hever, vagy szanaszét, mert már nem jutott idő elszállítani őket.
Talán néhányan fogságba estek, de erre igen kicsi az esély, mert ahhoz túl hevesek voltak a harcok.
Zsúfolásig megtömött hűtőkamionokról beszélnek, naponta negyven, ötven holttestet szednek ki belőlük, úgy hallottam beregszászi ismerősömtől.
Erről az 500-an maradtak dologról van valami hiteles forrásod? Mert én ezt sehol nem láttam.
Az én ismerősöm azt mondta, hogy maga Jézus vezeti az ukrán hadsereget álruhában. Én ezért szurkolok nekik.
Nem kell gúnyolódni ilyen borzalmas híreken!
Én ezt hallottam, de persze ez nem hivatalos, azért tettem fel a kérdést, hogy hátha valaki tud valami bővebbet.
Annyi tény, hogy kivonták az egész dandárt a harcokból, vagyis egészen biztosan roppant súlyosak a veszteségeik.
Én nem gúnyolódok, tényleg ezt hallottam.
Ha nem hallottál semmit az elesettek és megmaradtak számáról miért írod le?
Amit írtam, azt hallottam, most mit baszakodsz itt velem?
Vannak beregszászi, huszti, meg técsői barátaim, valaha voltam is náluk vendégségben többször is, közülük meg többen nálam, még olyan lány is akadt, aki fél évig nálam lakott.
Aggódom értük.
Olyan barátom is volt, aki ejtőernyős volt katonakorában, mondjuk már nem fiatal, mert ötven felé jár, így talán csak nem vitték ejtőernyősnek, mert közben olvastam, hogy az ejtőernyős alakulatot is szétverték a ruszkik. Hatvan év fölött is soroznak az ukránok és a magyarok többsége a hegyivadász dandárba került.
Csak egyikükkel tudok kapcsolatba lépni, a többiről semmi hírem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!