Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Gondolod Olaf Solcz Scholz rá...

Gondolod Olaf Solcz Scholz rá fog bólintani a leopardok küldésére ?

Figyelt kérdés
Amúgy azok gondolkodtam, hogy nem érti azt a német kormány, hogy robbantottak már ki elég világháborút lehet nem kéne többet ? Én feltenném nekik a kérdést, hogy tényleg megéri ?

2023. jan. 14. 20:33
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és amikor nem tudsz cáfolni, nekiállsz személyeskedni. Mondhatom, ez is jellemző. Na igen, én balos vagyok, tény. De hogy te mi vagy, azt nem tudom, annyira zavaros a gondolkodásod. Lefikkantod a Fideszt, miközben a kedvenc amerikai reklámemberükre hivatkozol. Netán a Mi Hazánk szavazóját tisztelhetjük benned, ami mellesleg a Fidesz szatellitpártja? (Ha orosz példát keresünk, olyanok, mint a néhai Zsirinovszkij gittegylete Putyinék mellett.) Ha igen, akkor az mindent megmagyaráz.
2023. jan. 16. 09:23
 42/52 anonim ***** válasza:
18%
Olyan vicces, amikor Jeffrey belelovalja magát valamilyen témába. 😀
2023. jan. 16. 10:58
 43/52 Jeffrey Spender ***** válasza:
78%

"22:06: na szerinted hogyan? Egy magyarellenes pogrommal mondjuk? Viktor nagyon dolgozik rajta."

Miért Orbánt hibáztatod mindenért ?

2014 óta mégis mivel vívtuk ki az ukránok haragját ?

2008-ban kik utasították el Ukrajna felvételét az EU-ban és a NATO-ba ? Nem mi.

És azután is kik döntöttek a témában ? Nem a mi szavunk ügydöntő.

Az ukrán köztévében is nem egyszer szidták a franciákat és a németeket, és a német kancellárral is tahó parasztok módjára beszélnek az ukránok, és Dmitró Kuleba is állandóan a németeknél követelőzik hisztis, idegbeteg stílusban.

Ennyi erővel a nemlétező német kisebbség ellen fognak progromokat vezetni az ukrán haverjaid ?

2023. jan. 16. 12:50
 44/52 Jeffrey Spender ***** válasza:
78%

"Ja, és amikor nem tudsz cáfolni, nekiállsz személyeskedni. Mondhatom, ez is jellemző."

A 29-es hozzászólásnál mind az összes pontodra válaszoltam. Te meg nullára. És te kezdted a személyeskedést a 24-es kommentednél.

2023. jan. 16. 12:52
 45/52 anonim ***** válasza:
81%

"ami mellesleg a Fidesz szatellitpártja?"

De szánalmas félrevezetés, érződik a "balos tempó" ezen, ahogy próbálják az összes nem "A Szent Összefogás" keretein belül mozgó pártot lefideszesezni. Várom már, hogy MZP új pártja mikor kapja meg ezt a jelzőt. Sokat nem kell várni...

2023. jan. 16. 12:52
 46/52 Jeffrey Spender ***** válasza:
73%

" Na igen, én balos vagyok, tény. "

Miben nyilvánul meg nálad a balosság ?

Én meg jobbos vagyok, és más híján a Fideszre szavazok, még ha nem is értek velük egyet.

2023. jan. 16. 12:53
 47/52 anonim ***** válasza:
14%

Makizaj is része volt az Összefogásnak.

2023. jan. 16. 13:00
 48/52 anonim ***** válasza:
81%

47.

De már nem az. Balos logikával kihozható, hogy "korábban is csak gyengítette a Szent Összefogást, a Fidesz beépített embere volt!"

2023. jan. 16. 13:01
 49/52 anonim ***** válasza:
71%

Ha külön indul, lehet még meg is nyerte volna. Stratégiai hiba volt a ballibernyákok közé beállnia. Így most le lett karaktergyilkolva. Egy Dobrevért vagy egy momentumos macskajancsiért nem lett volna kár, de ő érte igen.

2023. jan. 16. 14:04
 50/52 Jeffrey Spender ***** válasza:
24%
Milyen jó, hogy Leopárdok meg az orosz - ukrán háború, és az erre irányuló külpolitikánk a kérdés témája, de Márki-Zay-ról vitatkoztok :)
2023. jan. 16. 14:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!