Hogy van még talpon a Német kormány?
Figyelt kérdés
Németországban borzalmas helyzet van. Nincs áram, gáz, benzin. Brutálisan drágultak az élelmiszerek, a fizetés semmire sem elég. Az emberek a rezsit alig tudják kifizetni. A Német kormánnyal alig a népesség 1%-a elégedett.
Mi az oka annak, hogy még nem buktak meg?
2022. dec. 3. 17:53
1/12 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy amiket írsz az egy nagy adag f*szság.
2/12 anonim válasza:
Négyévente vannak választások, az 1% meg nem hiszem hogy igaz lenne.
4/12 anonim válasza:
Őszintén szólva én sajnállak téged kedves Kérdező. Nem vagy tudatában és valószínűleg még a gondolatát is elutasítod, de nagyon csúnyán átvert téged egy propagandagépezet, hogyha ezeket komolyan gondolod.
5/12 Koplárovics Béci válasza:
"Németországban borzalmas helyzet van. Nincs áram, gáz, benzin."
Mikor jártál ott utoljára?
Hallod, kátyú sincs az úton, már azt is hazavitték mind. Azt eszik! Hol van ehhez képest a "britek" állateledele!
6/12 anonim válasza:
Ez inkább ránk igaz, mégis 2/3-dal kormányoznak
7/12 anonim válasza:
Nincs benzin? Múlt héten voltam kint a rokonoknál, érdekes módon a magyar határon túl még Ausztriában sem láttam egyetlenegy kutat ahol ne lett volna, sem Németországban. De hát ja ez is biztos fideszmédiából jött, hogy örüljünk hogy megdöglik a tehenünk mert a szomszédé már másodjára döglik meg.
8/12 anonim válasza:
A németek tavaly ilyenkor már megfagytak a sötétben. Mondta a lakájmédia.
9/12 anonim válasza:
#8 Tavaly előtt meg megölték őket a migrik.
10/12 anonim válasza:
Nem úgy volt pár hete, hogy már Németország meg is szűnt létezni? Akkor miről beszélünk még? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!