Hamarosan összeomlik az orosz hadsereg?
Ha az ukránok lennének az agresszorok, akkor ők kapnák az ívet. Nem kellett volna tavaly február 24-én támadni, és akkor nincs az oroszok elleni hisztéria.
Én régi és hírhedt törzskommentelő vagyok, és azt a véleményemet is ismerhetitek, hogy igen, teljesen elhibázott volt a művelet 2022. február 24-i megindítása.
Vagy 2014-ben kellett volna törvényesen és elfogadhatóan leügyezni a dolgokat, vagy ha nem tették, akkor meg békeidősen apellálni Ukrajna államcsődjére.
A világ nem fekete - fehér, nem hardcore ukrán / oroszimádó / NATO-imádó az illető, hanem többféle, besorolhatatlan álláspont is létezik.
Akik itt kommentelnek Ukrajna mellett, meg a nyugat létérdekről írogatnak, azoknak nem sok fogalmuk van az EU és a NATO funkciójáról sem, és a 2014-et megelőző történelemről sem.
Jeffrey, van egy olyan érzésem, hogy neked sincs.
Az agresszort el kell taposni. Hitlert sem állították meg időben.
2014-ben nem csak Kijevben tüntettek az EU mellett, hanem Harkovban, Donyeck oblasztyban, és Odessza városában is, de ott meg már az Oroszországhoz csatlakozás mellett, azonban erről tudatosan, szándékosan nem írsz ...
Nem Oroszország agresszorkodik egyoldalúan, hanem meggondolatlanul, rosszul, fáziskéséssel reagált le egy polgárháborút a szomszédban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!