Ha Putyin meghalna/leváltanák, utána még durvább lenne a háború Ukrajnában vagy jönne az enyhülés, béke?
Vannak orosz politikusok akik szerint putyin gyenge ukrajnában és oroszországnak minél előbb győznie kell minden áron.
Egyébként egy békepárti orosz politikus mit tudna elérni ?
Kivonulás ukrajnából, háborús jóvátétel fizetése, az orosz vezérkar átadása a hágai bíróságnak.
Ennek tizedéért is végeztek ki már embereket oroszországban.
Putyinnál jobb nem jöhet csak rosszabb.
Miért, most mi van? Nem véres háború? Az oroszok aránytalanul nagy veszteségeket szenvednek, a katonáikat értelmetlenül küldik a húsdarálóba, miközben ukrán polgári célpontokat támadnak. Ezt még el lehet húzni jó ideig, akár milliószámra is halhatnak majd meg oroszok a nagy büdös semmiért.
Szerinted terminátorok végeztek 10 hónap alatt 100 ezer hivatásos orosz katonával?
Szerinted mekkora harcértékük van gyorstalpalón "kiképzett", demotivált tartalékosoknak és börtöntöltelékeknek egy saját országát védő reguláris hadsereggel szemben, akikhez öntik a nyugati fegyvereket?
Hosszú idő alatt sok embert lehet megölni. Ha pedig Putyin annyira ostoba, hogy elhúzza ezt sokáig, akkor sok honfitársát fogja a halálba küldeni. De a vége így is, úgy is az lesz, hogy az oroszokat nemcsak a négy ukrán megyéből, de még a Krímből is kiszorítják.
Én nem tudom, de arra nagyon kiváncsi pennék, hogy akkor mi történne ha Oroszország küldene pár tucat atombombát amerikára.
Szerintem 1 hét és meg is születne az orosz-ukrán béke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!