Ha trendszerűen legalább 10-14 napos enyhülés kell a járványügyi adatokban az enyhítéshez nyitáshoz, akkor a karácsonyi enyhítésről már most lecsúsztak?
Mit mondott Kásler, Müller, Szlávik? Hogy a karácsonyi lazítás-nyitás előfeltétele, hogy a járványügyi adatokban trendszerű, legalább 10-14 napos érdemi esés legyen.
Az kevés hogy egy-két napra a fertőzöttek száma kicsit visszaesik. Ha a visszaesés 10-14 napig folyamatos és érdemi (és nem pár százalékos, hanem min 30!!) akkor lehet beszélni enyhítésről feloldásról.
Na most a mutatók emelkednek, a halottak száma aztán magáért beszél. Minden nap csúcsok dőlnek.
Hát ha 14 napos esés kell a nyitáshoz, akkor másmost tudható hogy karácsonykor (előtte..) semmiféle nyitás lazítás nem lehetséges-sőt még a szigorítás kéne inkább felmerüljön!
mert az ember elővesz egy naptárat és látja hogy idő az már nincs... mert még a lazítást is elő kell készíteni az önmagában is napokba kerül + kell előtte egy 14 napos időszak-mikor? Idő már erre nincs.
AKKOR A KÚRMÁNY MIÉRT POFÁZIK ENYHÍTÉSRŐL?
Speciális szabályok jönnek, a jelen lévő korlátozások közül pedig a 8 ór@tól való korlátozások feloldása várható.
Valószínűleg tehát a jelenlegi korlátozások meg lesznek hosszabbítva, a kijárási tilalom kivételével valamint az erre az időre vonatkozó szabályok átvariálásával.
Január másodikán ugyanígy folytatjuk ahogy most vagyunk. Utána pedig majd az aktuális járvány helyzet dönt.
"Remelhetoleg el lesz torolve mind."
helyette semmi se lesz eltörölve sőt még tán szigorítás is lehet
Ünnepekre szerintem mindent elfognak törölni a maszkviselésen kívül szóval valószínűleg nem fognak hosszabbítani a korlátozásokon.
Kapunk +1 szabad hetet. Igaz, az még nem ünnep hanem munkanap tehát lesz iskola is de legalább a tanárok is be tudják hajtani a diákokon amit számonkértek távoktatás alatt és nem lesz úgymond kamu fél évi jegyük hanem a valódi tudásukat tükrözi majd.
Én pedagógus vagyok középiskolába, számítok rá, hogy visszamegyünk utolsó héten, témazáró feladatlapot én már elkezdtem szerkeszteni, a mostanság kapott jegyeket pedig nem fogom beszámítani csak ha valakinek hiányzás miatt kevés jegye lesz akkor megmarad kiegészítő jegynek.
"Ünnepekre szerintem mindent elfognak törölni a maszkviselésen kívül szóval valószínűleg nem fognak hosszabbítani a korlátozásokon."
Ennek a valószínűsége nettó 0.
És te úgy vagy pedagógus, ahogy a kutyám.
", hogy az ünnepekre átmenetileg enyhítenek valamit."
igen, a kijárási nem 8tól hanem 10től kezdődik
kb ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!