Miért nem hallani olyan híreket, hogy valaki civil lőtéren követ el öngyilkosságot?
Arról jutott eszembe a kérdés, hogy manapság napi szinten olvashatunk vonatgázolásokról és természetesen nem kell naivnak lenni ahhoz, hogy az ember rájöjjön ezeknek a drasztikus többsége öngyilkossági kísérlet.
Azonban a vonatgázolás iszonyat lutri (levágja a lábad és rokkant leszel) míg a fejbe lőtt golyó tuti halált okoz.
Úgy tudom vannak lehetőségek civil lőtéren fegyverekkel lőni és nem kell hozzá extra követelmény. Vagy milyen (ön)biztonsági feltételek vannak egy lőtéren?
Ritkán hallani ilyenről mert a civil lőterek azzal keresik a kenyerüket hogy élménylövők járnak oda. Így ha ilyen történik nem fogja kihívni a médiát mert rettentő negatív reklám az ilyesmi. Minél kevesebben tudnak róla annál jobb.
De gondolom te sem utaznál olyan taxisofőrrel amelyről az a hír járja hogy elütött egy családot stb.
Én ha fegyverrel lennék öngyilkos, akkor nem fejbe lőném magam hanem más helyre.. ennyit írok csak a többit a fantáziátokra bízom. Viszont nincs hozzáférésem, lőtéren meg nem jártam még.
26/n
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!