A NATO Délszláv háborúba való beavatkozását miért mondják terrorakciónak amikor Milosevicék ellen léptek fel?
Mert egy teljes kontinenst veszélyeztettek ezzel. Sőt, az egész Földet.
Viszont ha nem avatkoztak volna bele akkor sosem terjedt volna határokon túl a háború. Sokkal ésszerűbb lett volna kimaradni, de annyira ésszerű, hogy nyugodtan bélyegezhetjük szándékos terrorakciónak a NATO beavatkozását.
Bár amennyire dilettans barmok vezetik ezeket a szervezeteket fene tudja.
Amikor egy számodra nem megfelelő, külső "értékrendet" erőltetnek rád fegyverrel, azt a világ összes pontján terrornak nevezik, - azért.
Amit az eu csinál jelenleg velünk az is terror, csak a fegyver alkalmazásáig még nem jutottunk el, - ezért "csak" soft-terror a neve annak, amit csinálnak a lengyelekkel és velünk.
"Miért mit csinálnak?"
Nem én vagyok a 8, de szerintem eléggé egyértelmű. Olyan kérdésekben akarják ránk erőltetni az akaratukat, amikre szerződés szerint sincs felhatalmazásuk, és ami a leglényegesebb, hogy még helyi támogatással sem nagyon rendelkeznek. Mindezt fenyegetéssel, zsarolással, korábbi megállapodások felrúgásával, hazudozásokkal, jogos jussunk visszatartásával teszik. Ez ha egy családon belül történne, ugyebár azt hangoztatják, hogy Európa népei egy családot alkotnak, akkor simán kimeríti a családon belüli erőszak fogalmát, ami bűncselekmény. Ha te az asszonyt akarata ellenére bezárod a lakásba, és csak akkor adsz neki enni ha olyan dolgokat csinál amit nagyon nem szeretne, akkor azt hiszem hogy elég egyértelmű, hogy elítélendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!