Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek világháború lesz ?

Szerintetek világháború lesz ?

Figyelt kérdés

2022. dec. 27. 16:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem lesz és ne is legyen.
2022. dec. 27. 17:45
 12/19 anonim ***** válasza:
41%

Ezzel az atomfegyver témával csak az állampolgárok nyugtatják magukat, Lehet választani hogy beáldozzák a férfi lakosság nagy részét, ha odáig fajulna a dolog akkor meg már 18. életévét betöltött gyerekek is, hamar felnőnének a feladathoz. Nem kell rögtön a gombot nyomkodni, nem a kérdéshez kapcsolódik, de anno Truman döntését sem értették.

2022. dec. 27. 17:46
 13/19 anonim ***** válasza:
38%
#12: Nekem úgy tűnik, mintha kifejezetten várnád, hogy háború legyen. Miért lenne ez jó neked?
2022. dec. 27. 17:54
 14/19 anonim ***** válasza:
9%

"Bárcsak annyi pénzem lenne ahányszor itt már világháborút hirdettek."

És ennek ellenére még mindig él olyan barom, aki azt hiszi nem lesz.

2022. dec. 27. 17:56
 15/19 Isti22 ***** válasza:
2022. dec. 27. 20:32
 16/19 anonim ***** válasza:
66%

Engem mindig különcnek gondoltak, itt vagyok fiatal felnőttként, nem találom a helyem, a társadalmat pedig csak a pénz, és kivagyok mivagyok hozzáállás viszi előrébb. Itt lenne az ideje, legalább most átrendezni, ismét a világot, hogy az emberi értékek, egymáshoz való viszonyulás kapjon nagyobb teret, ne ez a pénz orientált gusztustalan világ, akinek ha nincs mit felmutatni annyira, az csak hánykolódik a világban, és szociális kapcsolatai is megsínylik.

2022. dec. 27. 21:14
 17/19 A kérdező kommentje:
16 a probléma csak az szerintem, hogy pont olyan emberek akarják most átrendezni a világot akiknek az ertekrendjuk pont az amit te leírtál
2022. dec. 27. 21:39
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen, ez lehetséges, de miért gond ez neked?

Nagyon elszállt a világ ezt biztosan érzed a bőrödön, sajnos más megoldás nincs.

Szomorú és fájú nyilván, de ezt nem lehet megkerülni, ha nem mi akkor majd az leendő, vagy az utáni generáció fogja meglépni.

2022. dec. 27. 21:44
 19/19 anonim ***** válasza:
#16: Értelek. Engem személy szerint jobban zavar az emberi ostobaság, mint a anyagi különbségek. Márpedig az ostobaság nem szűnik meg egy háború hatására.
2022. dec. 27. 23:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!