Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi a véleményetek Nográdi...

Mi a véleményetek Nográdi Györgyről ?

Figyelt kérdés

Néztem egykét előadását, nekem 1. a kérdés közbe vág 2. lekezelőnek arrogánsak tűnt 3. a kérdéshez kapcsolódó könyvet mindig épp most olvassa (jó sok ideje lehet)

De ezek csak első benyomások és nem szeretnék előre ítélkezni ismeretlenül..

2022. dec. 26. 23:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
31%

Lehet itt örömködni hogy ki a szakértő és ki nem csak azt nem tudom hogy miért a magad félék vannak 12 éve ellenzékben :)))))

Annyira értetek mindenhez IS a politikusaitok IS és a szakértőitek IS hogy csak 2/3-al ver el benneteket a fidesz minden választáson.

Na ezt a választ is megszakértheted.

2022. dec. 27. 21:51
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Asszem túl sok Háború Ujrajnában epizódot láttam ezek szerint. Olyan mint az Esmeralda. 🥴 Nem lehet megunni. 😂
2022. dec. 27. 21:51
 23/25 anonim ***** válasza:
63%
Csak az az elemző műsor a hiteles amely szerint az ukránok már Moszkva alatt vannak, Putyin meghalt háromszor, és rákos leukémiás náthás, különben is 8 alteregoja van.
2022. dec. 27. 21:54
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

#21 Önnek is igaza van.

A szakértelmem:

Régesrég nem vagyok se fideszes, se ellenzéki.

Miért? Mert az okos hülyéskedik, a hülye meg okoskodik.

Ma Magyarországon nincs egy olyan párt, vagy ember akire jó szívvel rá bíznám az országot.

Se a fideszre se az ellenzék közül bárkire.

Tehát. Nincs hozzá fűzni valóm a politikához. ( A Magyarhoz )

A kérdés egy szekértőröl(?) szólt, nem a politikáról.

2022. dec. 27. 21:56
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a #15 tuti fix, hogy Nógrádi volt.
aug. 16. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!