Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi a véleményetek Nográdi...

Mi a véleményetek Nográdi Györgyről ?

Figyelt kérdés

Néztem egykét előadását, nekem 1. a kérdés közbe vág 2. lekezelőnek arrogánsak tűnt 3. a kérdéshez kapcsolódó könyvet mindig épp most olvassa (jó sok ideje lehet)

De ezek csak első benyomások és nem szeretnék előre ítélkezni ismeretlenül..

2022. dec. 26. 23:48
1 2 3
 11/25 meszike91 ***** válasza:
82%
pojáca
2022. dec. 27. 12:05
 12/25 anonim ***** válasza:
19%
Az biztos, hogy többet ért a politikához mint az itt megszólalók többsége.
2022. dec. 27. 20:02
 13/25 anonim ***** válasza:
89%

"Az biztos, hogy többet ért a politikához mint az itt megszólalók többsége."

Igazából ugyan úgy médiahírekre építi az összefoglalóit.Tudományos munkát nem végez ezzel kapcsolatban. A külömbség köztük és közte az hogy az itt lévők nem csókos haverjai a kormánypártnak.

Ezzel magával még nem is lenne baj viszont a fszért kell hazudozni arról hogy mit dolgozik stb. Egy tanult emberről van szó. Valóban jó témákról szokott beszélni így teljesen feleslegesnek tartom a hazugságokat részéről. Semmivel sem lenne kevesebb hallgatója az előadásain/tévé szereplésén ha őszinte lenne a személyi munkásságával kapcsolatos kérdésekben.

2022. dec. 27. 20:42
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

"Az biztos, hogy többet ért a politikához mint az itt megszólalók többsége."

Érdemes visszahallgatni sok szakértését. Szerintem öreganyámnak több "tippje" jött be, mint ennek a mameluknak.

2022. dec. 27. 21:02
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

A válasz az, hogy önnek tökéletesen igaza van.

1. A kérdésbe azért vágok bele néha, mert ideológiai szempontból nem szeretném ha csacsiságot kérdeznének tőlem, hiszen kellemetlen lenne a riporterre nézve is és rám, tehát így meg tudom ezt akadályozni azzal ha közbeszólok.

2. Az aroganciának is vannak fokozatosságai, és ha olyan témáról kérdeznek ahol a jó erkölcs aroganciát követel meg, talán úgy tűnhet, hogy ezt a nézők felé vagy az interjúvoló felé vetítem ki, holott arról van szó csupán, hogy a téma irritálja a jó érzésemet és ezzel az erkölcsi nézeteimet.

3. Mielőtt bárilyen közszereplést vállalok, felkészülök az adott témából ezért igen, gyakran tudok hivatkozni szakirodalomra a témában. Mint mindenkinek kellene, ha a közmédia keretein belül foglal állást, vagy esetleg rálátást egy adott témában. Ezen dolgok nékül csacsiságot beszélnénk ami félre tájékoztatná a nézőket, hallgatókat.

4. Próbáltak már sokan lejáratni, de nem szoktam ezekkel a dolgokal foglalkozni, hiszen régi mondás, hogy midenkiek vannak irigyei, az a kellemetlen ha már nincsennek.

Na. Nógrádi Úr kb emígyen nyilatkozna a kérdésre.

Csak sajnos.. Tényleg egy áll celeb szakértő.

2022. dec. 27. 21:37
 16/25 A kérdező kommentje:
15 sírok 👏😂😂😂 a végéig majdnem elhittem, hogy ő írt 😂😂 profi vagy
2022. dec. 27. 21:42
 17/25 A kérdező kommentje:
Én személy szerint kinéztem belőle, hogy saját magára keresgél éjszakánként és néha hozzá is szól a témához, hogy önnön magát igazolja 😂 de hát ez k*rva jó volt ,😂 PONT
2022. dec. 27. 21:45
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Ugye, hogy ugye? 🥴😂
2022. dec. 27. 21:47
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak arra akartam rá világítani, hogy szakértőnek látszani bárki tud. 😁 De akkor sikerült. 😂
2022. dec. 27. 21:48
 20/25 A kérdező kommentje:
A legfelsőbb szinteken 😂 írna veled a mandiner egy interjút nógrádi néven fel sem tűnt volna, hogy nem ő az xd
2022. dec. 27. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!