Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Most akkor Ukrajnában az 1....

Most akkor Ukrajnában az 1. és 2.vh keveréke zajlik?

Figyelt kérdés
Mert én úgy tudom teljes állóháború alakult ki sok helyen. Tehát mind 2 fél a lövészárkaiból nyírja a másikat ahol meg nem ott véres városharc zajlik házról házra meg minden. Tényleg így van?

2022. dec. 24. 15:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

10! Nézd öregem, ha csak poénkodni akarsz, felőlem lehet, láthatóan a hadászathoz meg a történelemhez nem sok közöd van...eddig konkrétan amit a háború JELLEGÉRŐL írtunk többen, még mindig nem veszed figyelembe, és kevered a dolgokat össze vissza.

fun fact neked, az első világháborúra sem volt jellemző a szuronyroham...csak te ezt hiszed.

2022. dec. 26. 17:22
 12/14 anonim ***** válasza:

"fun fact neked, az első világháborúra sem volt jellemző a szuronyroham...csak te ezt hiszed."

Nem, a véletlenül sem értelmetlen arról szólt a fél háború, hogy tüzérséggel pár napig lőtték a támadni kívánt frontszakaszt, aztán indult a gyalogsági roham, több ezres meg tízezres áldozatokkal, keresztül géppuska tűzön és mindenen.

Még a harc jellege sem hasonlít semmiben az első világháborúra. Persze a saját igazadat ha megpróbálnád esetleg legalább egyetlen érvecskével alátámasztani, az tök jó lenne. Nehogy már én hozzam a példákat, hogy valami nem igaz. :D Megetted az állításodat, próbáld meg alátámasztani arany virágszálam. :)

2022. dec. 26. 20:53
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

12! Már mondtam, tanulj egy kicsit! Ez elég jó érv?

Te pèldául láttál pár elsö világháborús filmet (amik mind a nyugati fronton játszódnak) és ez a hadászati tudásod alapja arról a háborúról. Mintha több front nem is lett volna!

2022. dec. 26. 21:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem, nem jó érv, hogy személyeskedsz. Semmilyen érvet nem mondtál továbbra sem. Mondd el, ó bölcs jóember, hogy mitől lesz ez a háború olyan, mintha több mint 100 éve vívnák? :)
2022. dec. 27. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!