Hol lehet megtalálni az AK47 gépkarabély méretezéssel ellátott tervrajzait?
Ha csak fából akarsz modellt gyártani, ahhoz van szerintem elég adat a neten
technical drawing of AK 47
vagy blueprint of AK 47
De nem jó legyártani tényleg mert az ördög a részletekben lesz és könnyen visszafelé sülhet a puska
Alapjában véve 3 féle terméket gyártanak Kalasnyikovék.
1, hadsereg részére
2, civil hazai
3, civil export.
A sereg részére gyártott cuccok jó átlagos minőségűek, végülis baj nincs velük. A civil viszont más. Amit exportra gyártanak, az lényegében a gyártósorról lejött legjobb darabok, nem véletlenül dícséri mindenki ezeket nyugaton. Amit viszont a nyugati felhasználók nagy részt nem tudnak, hogy az orosz civil piacra meg csak a selejtet árulják. Szó szerint a selejtet.
Selejtes gépágyúk újrahasznosított csöveiből csinálják azokat.
Egyik Youtuber Kalasnyikovján a célgömb ferdén volt felrakva. Az eredeti tárak is lötyögnek. Később vett kiszuperált katonai tárakat, azokkal nincs ilyen baj. A másik Kalasnyikov is pontosan ugyanaz a típus, kipróbálta át lehet-e szerelni a tuning cuccokat az egyikről a másikra. Át lehet, de míg az egyiken rendesen lehet rögzíteni, a másikon lötyög. Tehát a fegyvertesttel és a tokfedéllel is súlyos problémák vannak. Azt mondja, olyan is előfordult másoknál, hogy a fegyvercső is görbe volt, vagy éppen a huzagolás hiányzott (!!!).
Nekem is Kalasnyikovom van, Szajga-M3 EXP-01-es, eredeti orosz, Steiner Iván fegyverboltjában vettem, a Ludovika campusa mellett.
Kicsit gyanús a kérdező mert a fakalasnyikov mikéntjével a youtube is tele van.
minimális utánajárás lett volna a kérdés helyett
de legyártani viszont nagyon nem ajánlott több szempontból sem.
Másrészt már többször kiderült, hogy a titkosszolgálatok is vizslatják ezt az oldalt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!