Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Amerika mire fel tör pálcát...

Amerika mire fel tör pálcát Oroszország felett?

Figyelt kérdés
Háborús bűnös így meg úgy, de mintha ők nem követtek volna el rengeteg háborús bűnt! Úgy csinálnak mintha ők szentek lennének! Gondolom azért csinálják ezt ahelyett hogy a saját házuk táján sepregetnének mert mindig rivalizált nyugat és kelet. Illetve visszanézve 8 évvel ezelőtt televolt a közösségi média ukrán jobbszektoros bűnökkel, hirtelen megszűntek ezek vagy mi? Azért az ukránok sem ártatlan bárányok.
2022. dec. 10. 03:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem "fegyverezték fel a civileket", ez baromság. Aktiválták a területvédelmi egységeket, amelyek egyenruhás fegyveres alakulatok, elsősorban önkéntesekből és tartalékosokból álltak a háború elején (ma már a tartalékosokat szinte mind beolvasztották a hadseregbe, így csak azok az önkéntesek maradtak, akik nem kaptak behívót). Ez egyáltalán nem háborús bűn. Ha egy orosz nem tudja megkülönböztetni az egyenruhás, fegyvert viselő KATONÁT (hiszen ezek a genfi egyezmény értelmében katonának számítanak) a biciklis civiltől, azt az orvosi vizsgálaton ki kellett volna szűrni, mert ott súlyos szemproblémák állnak fel.
2022. dec. 10. 21:25
 12/17 anonim ***** válasza:

Mert az USA felvásárolta Ukrajnát és kéri a jussát és még azon túl is.

Azaz a kínaiak által megvásárolt területekre is igényt tart majd ha már ennyit költött az oroszok ágyúzására

2022. dec. 10. 21:48
 13/17 A kérdező kommentje:
B'zeg feltettem egy költői kérdést és hogy nekem esik a sok frusztrált hópihe :D. Sosem mondtam hogy oroszország ártatlan idióták! Ha már nem értek egyet az ellenzéki narratívával rögtön k'csög fideszes meg propagandista vagyok? Jó tudni! Maradjunk annyiban hogy mi kapjuk a nyugati propagandát, az oroszok meg a sajátjukat! Béke!
2022. dec. 11. 11:57
 14/17 MDaniel98 ***** válasza:
Na igen, de az oroszok éppen bizonyíthatnák, hogy jobbak az USA-nál, de csak nem sikerül.
2022. dec. 11. 13:00
 15/17 A kérdező kommentje:
Az emberiség igényli a háborút, egy ország sem különb.
2022. dec. 11. 13:09
 16/17 anonim ***** válasza:
@15 szerintem ez nem igaz. Nem az emberiség igényli, az emberiség döntő hányada tök jól ellenne bármiféle háborúk nélkül is. Egyes vezetők túl mohók, túl önzőek, túl telhetetlenek, túl türelmetlenek és túl gátlástalanok ahhoz, hogy akár embertömegek élete és generációk megnyomorítása árán is keresztülerőszakolják az akaratukat.
2022. dec. 11. 13:18
 17/17 Hintalow ***** válasza:
100%

Blablabla, megtehetik mert: sikeresebbek, nagyobbak, gazdagabbak ès hatèkonyabbak. Meg nem az az egyetlen marketing èrtèkük, hogy kèpesek rèszegen verekedni egy medvèvel. Vagy egy tehènnel 😁

Szóval a törtènelmet a győztesek ìrják 🤷

2022. dec. 12. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!