Amerika mire fel tör pálcát Oroszország felett?
Na és? Ukránok is parancsba kapták, hogy ne bántsák a civileket. Tehát kvittek, nem értem a problémádat.
Az a baj, hogy én, mint civil, nem katona (de jó eséllyel katonaszolgált, hiszen ott kötelező sorkatonaság működik) meg akarom védeni a hazámat, ezért az állam biztosít számomra ehhez szükséges felszerelést, fegyvert? Hát ezért képeztek ki anno, ezért kaptam a drága kiképzést, hogy ha majd egyszer valahonnét támadás érné a hazámat, akkor meg tudjam védeni. Akkor miért baj az, ha meg is teszem?
A nők, gyerekek, idősek kimentése sok folyosón keresztül folyt heteken át, ha visszaemlékszel. Százezreket mentettek ki csak Kievből. Akik ott maradtak, nyilván azért maradtak, mert vállalták hogy megvédik a hazájukat a betolakodókkal szemben. Ha nem tetszik, máskor nem kell támadni, és nem lesz ilyen probléma.
Rendkívül káros, szovjet-orosz moszkovita propagandától bűzlik a kérdés.
Gennyes seb Oroszország Európa testén, amit meg kell gyógyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!