Miért fontos a Krím az oroszoknak ?
"A szeldzsuk és az oszmán az nem nép, hanem csak egy-egy dinasztia fővezírje volt, de a népet töröknek nevezték, te nagyon együgyű."
Te nagyon együgyű, a török az írott történelem jelentős részében egy összefoglaló név volt több tucatnyi népre, rengeteg török népcsoport létezett. Arra próbáltam reflektálni, hogy egy-egy ország vagy embercsoport nevén rugózol, és mint egy ovis tapsikolsz, hogy mivel most nem létezik xy nevű állam, ezért a népességének sincs joga önrendelkezni. Hát ennyi erővel nincsen cári Oroszország, szóval ne hivatkozz rá. :)
"A te problémád, hogy a tatárokat minden nagyobb megrektelte, és nincsenek, és min vered a hisztit."
Én nem tudom, hogy te miket szoktál megrektelni, de egyre inkább biztossá válok abban, hogy te tényleg nem tudsz magyarul és komolyan bebaszva jársz ide dühöngeni.
És akkor most kanyarodjunk vissza az eredeti kérdésedre: ha te sem tudod, hogy miért fontos az oroszoknak Krím (mert ugye ezért írtad ki a kérdést), akkor minek kardoskodsz amellett, hogy bizony az az ő jussuk és szent háborút vívnak érte? :)
Te név nélkül írogató, miért nem vállalod fel legalább a felhasználónevedet ?
Neked a becsípődésed az utálkozás, ellenem.
Lehetett volna ez egy normális kérdés, semlegesen, katonai szempontokból, de kellett behozni a krími tatárokat, hogy 10,000 éve ki élt ott, irreleváns, a jelen az aktuális, hogy két bolond testvérnép cívódik ezen, milyen jelentőségből kell nekik, görcsösen.
"Te név nélkül írogató, miért nem vállalod fel legalább a felhasználónevedet ?"
Kutyafülü Aladár vagyok. Most jó?
"Neked a becsípődésed az utálkozás, ellenem."
Nem utálkozok, csak amit írsz, az általában nettó hülyeség. Mintha direkt próbálnád az összes létező érvelési hibát egy-egy kommentedbe belesűríteni.
"Lehetett volna ez egy normális kérdés, semlegesen, katonai szempontokból, de kellett behozni a krími tatárokat, hogy 10,000 éve ki élt ott, irreleváns, a jelen az aktuális, hogy két bolond testvérnép cívódik ezen, milyen jelentőségből kell nekik, görcsösen."
Te hozod be az összes kérdéshez azt, hogy az ukránok nem léteznek és minden nép az oroszon kívül egy kutya nép, ami nem érdemli meg a létezést.
A választ pedig már rég megkaptad, ráadásul te is eleve jól láttad: se katonai, se gazdasági, se semmilyen praktikus indoka nincs a Krímhez való ragaszkodásnak. Bőven van még az oroszoknak fekete-tengeri kikötője és semmi hasznos nem található ott. Se mezőgazdasági, se ipari, se semmilyen szempontból nem fontos.
Ez szimplán putyini politika. Krímet elfoglalták, mert esett a népszerűsége, most pedig "muszáj" megtartani, mert ha nem, akkor jó eséllyel bukik a jelenlegi vezetés. Ennyi.
Normális népek a magyarok, a bolgárok, a görögök, a török, és minden más nép, ami tőlünk nyugatra van.
A szlovákokat, románokat, délszlávokat, ukránokat, és a kaukázusiakat tartom kutyáknak, nem pedig az orosz felsőbbrendűséget hirdetem, olyanokat adsz a számba te szégyentelen, hogy csak na.
A Krímhez nem Putyin ragaszkodik, nem sikerült elolvasnod a kérdésleírást, 1991 / 1993 óta megy a cívódás a felek között, amit sikerült békésen rendezniük, egyezmények útján, amit szabályosan tartottak, és a helyzet az Euromajdannal borult.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!