Ha a nyugat kifogyna az olajból, akkor sem vennék az olajat Oroszországtól?
Tudom ez elképzelhetetlen, de így pfúj ruszkik nem kell az orosz olaj vesszük a drágább nehézolajat amerikából, azok édes testvéreink...
Ha egyszer csak kifogynának, akkor mi történnek? Akkor sem kellene az orosz kőolaj? Akkor a nagy kényelmes nyugat inkább kőkorba menne vissza olaj nélkül, míg Kína röhögne a markába még jobban?
Továbbra sem Oroszországnál van a föld egyetlen olajlelő helye, lásd Vecsés.
Azért volt ilyen helyzet éveken át, mert a ruszki tudatosan a háborúra készülve játszott az olaj árral!
Az EU ugy tudom araboktól vesz és nem az USAtól. Bár ha Trump lenne szerintem a Fideszfanok is vennének már akkor az USAtól.
(kognitív disszonancia)
Nem csak ez a két választás van, hogy jenki vagy nyugati olaj.
A közel-keleten pl. sokkal több olaj van, egyedül Szaud-Arábia olajkészletei háromszor nagyobbak, mint az orosz olajkészlet, de ott van még Kuvait, Irak, Egyesült Arab Emirátusok, Katar.
Afrikában ott van Líbia, Nigéria, Dél-amerikában Venezuela.
Szóval az oroszok egyáltalán nem olyan pótolhatatlan, megkerülhetetlen tényezők az olajpiacon, ahogy az átlag egybites retard fideszdroid gondolja.
"Ha egyszer csak kifogynának, akkor mi történnek?"
Ha ez az opció fennállna, akkor nyilván máshogyan viszonyultunk volna az oroszokhoz, az egész helyzethez, kényszerűségből.
Igazából a gázt nehezebb rövid távon pótolni, lásd:
"AZ OROSZ LNG-BEHOZATAL EURÓPÁBA IDÉN KÖZEL 40 SZÁZALÉKKAL NÖVEKEDETT."
Szóval részben megy a vetítés, részben meg megy továbbra is az energiahordozók vásárlása Oroszországtól.
“ Kérdező tanuld meg hogy van jó olaj és van rossz olaj. A jó olaj az amit az Amcsiktól veszünk, akik bombáztak, vagy be avatkoztak legalább 66 országba 1945-től napjainkig. ”
Ez képes 1848 és 1956.-ot is Amerikára fogni…
12 év agymosás eredménye 🤤🤤🤤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!