Miért dezertáltak a bakáink az 1.Vhba a 2.Piavei csata előtt amikor tudták,hogy minden ezen múlik?
Figyelt kérdés
2022. nov. 28. 19:34
2/14 anonim válasza:
Hát ên is inkább azt választottam volna hogy gyávaként öregedjek meg mint hogy legyek 20 évesen hősi halott.
Valahogy nem vonzódom a halálhoz.
3/14 anonim válasza:
Egészen más volt egy csata hangulata amikor a vezér azt üvöltötte hogy utánam, mint amikor a fronttól 20 kilométerre levő bunkerból üzente hogy támadás.
4/14 A kérdező kommentje:
2 Ki mondta,hogy neked kellett volna? Itt nem volt reménytelen a helyzet.
2022. nov. 28. 19:50
5/14 anonim válasza:
Pont, hogy tudták, hogy már semmi nem múlik ezen, hiszen az USA is már belépett a háborúba.
6/14 A kérdező kommentje:
Igen. De a mi csapataink nagyobb számban voltak jelen. Az USA még kevesekkel. Gondold el,ha sikerül mekkora lövését adhatott volna.
2022. nov. 28. 20:16
7/14 anonim válasza:
Mert "ágyban, párnák között halni meg" idősen sokkal jobb, mint egy értelmetlen háborúban fiatalon.
8/14 A kérdező kommentje:
7 Nem volt értelmetlen. Szent háború volt Szent trónörökösünkért. A magyargyűlölő szerbek ellen. De mint már addig annyiszor ott sem tudott a nemzet egységes lenni. Hát én is szeretem az életem de sose féltem különösen a haláltól. De szubjektív.
2022. nov. 28. 20:36
9/14 anonim válasza:
Csak egy fajta halál van és ezt jobb minél inkább elodázni. Persze akiben benne van az öngyilkos hajlam azt előre kell engedni a harctéren. Ott mindig van egy eltévedt golyó. Miért pont én kapjam be.
10/14 anonim válasza:
Ahhoz képest többen úgy vélekednek, sok értelme nem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!