Az bűn, hogy volt régebben egy balesetem ahol a gerincem kissé megreccsent, de mégis tok járni és full egészségesnek érzem magam. és, ha háború törne ki mégis elmennék és megvédeném a hazám?
Látszik édes Fiam,hogy csak TV-ben láttál háborút,de nem éltél át egyet sem. Könnyű a gép előtt ülve,unatkozva "védeni" a hazát. De ha háború lenne,akkor te is meggondolnád magad. Sok fiatalt láttam,aki a háborúba lekesen ment,mert nagy hazafi volt. Amikor hazajött rokkantan,sebesülten, akkor bevallotta,hogy nem így képzelte el a háborút. Ott nem csak te lősz,habnem terád is lőnek! Nemcsak meghalhatsz,de egész életedre rokkant is lehetsz!
Dolgozz inkább,vagy tanulj becsületesen,azzal véded legjobban a hazádat!
Most csak feltettem egy erkölcsi kérdést... Nem tudom most mit kell ezen túllihegni...
Édes fiam/leányom második szerintem te menj ide a pszichiáterhez...
Nem is a tv-s cuccról beszéltem, hanem ha megtámadná valaki külföldi katona az otthonom akkor engem nem érdekelne, ha az életembe kerülne is de megvédeném az otthonom és a családom. :)
ha megtámadná valaki külföldi katona az otthonom akkor engem nem érdekelne, ha az életembe kerülne is de megvédeném az otthonom és a családom. :)
Egy katona a hazáját szolgálja, nem pedig a családját és az otthonát csak!
Azonkívűl igen sem hivatásos, sem szerződéses katona nem lehetsz, sorállomány elég rég óta nincs.
Ha kitörne a háború, minden harcba hívható férfit mozgosítananának.
Katona
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!