Ha kitörne a 3. világháború nato és oroszorág + szövetségesei közt, az hogy folyásolná be az átlag magyar emberek életét?
Nagyon sok ember megdöglene.
Szerencsére.
Már elviselhetetlen ez a tömeg.
Könyörgöm, a befolyásol nem szétváló ige!
Nincs olyan, hogy "folyásolná be". Hogyan befolyásolná, így helyes.
Hát abban a rövid idöben amìg oroszországot ès "szövetsègeseit" (amúgy kik lennènek azok akik tudnának ès/vagy akarnának katonai erőt kifejteni itt európa keleti rèszèn?) ledarálnák, mindenki kicsit meg lenne ijedve 😅
Aztán meg teli lennènk mi is orosz menekülttel.
Kb ennyi szerintem
Nem vagyok már fiatal és eddig körülöttem mindenki használta a "hogyan folyásolná be" kifejezést. Sőt, a "hogyan befolyásolná" még hülyén is hangzik. Fogalmam sincs miről beszéltek, amúgy a kérdéshez semmi köze.
Az utolsónónak, te hol élsz? Észak korea támogatja oroszországot és éppen szanaszét lövöldözi a rakétákt japán és dél korea felett. Iránban káosz van, tüntetőket akarnak mészárolni és irán támogatja oroszországot. Kína szeretné tajvant teljesen megszüntetni. Egy hiba kell és világháború.
Erre mik a válaszok? "Mindenki megdöglene haha" Hát roppant jópofa, valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!