Annak lesz bármi következménye, hogy Lengyelföldre becsapodótt 2 darab UKRÁN rakéta?
Lengyelország ugye NATO tagállam és mint kiderult Ukránok voltak a felelősök.
Vagy ebben az esetben nem csinál semmit a NATO? Csakha az orosz tette volna meg?!
Remélem NATO tagállamok beállnak Oroszország mögé és a földdel egyenlővé teszik azt az undorító országot.
Már amennyi maradt belőle.
Kinezem én az Ukránokból hogy nem annyira véletlen volt hanem provokáció
Születik 300 ilyen kérdés a gyakorin 24 óra alatt.
Egy részük az után, hogy az ügyet kvázi lezárták.
2-4
Meg mindig nem fogjátok föl higy ukrán,nato provokáció nélkül nem támadnának!
Akkor ővek a teljes felelősség, vigyék el
Hát számomra már tegnap este egyértelmű volt, hogy ukrán légvédelmi rakéta csapódott Lengyelországba.
Nos, a poén az, hogy a NATO véletlen balesetnek minősíti, és további légvédelmi rakétákat ad a háborúhoz.
Egyik baj, hogy mi van, ha "drága" ukrán hozzáértő katonák megint luftot lőnek?? Ki tudja hová megy a következő...de az EU is csak tolja nekik a fegyvereket. Más kérdés, hogy ez arra jó, hogy a CIVIL lakosokat már gyakorlatilag felfegyverezte Zelenszkij, potenciális katonai célponttá téve őket.
A másik bajom ezzel, hogy tulajdonképpen az sem biztos, hogy véletlen volt, simán kinézem az ukránokból , hogy szándékosan csinálták és azzal a céllal, hogy a NATO t belerángassák a háborúba.
Mert önerőből már biztosan nem tudják védeni magukat...
#5 mindig nem fogod fel hogy azta szovjet propagandában kitalált úgynevezett provokációt amivel magyarázzák, a támadásukat a szovjetek, azokat a hozzád hasonló ostoba, gondolkodásra képtelen embereknek találták ki.
Volt provokáció az biztos, hogy 2014-ben megtámadták a szovjetek ukrajnát. Nem értem hogy hogy lehetett azt hinni hogy nem fogják újra megpróbálni. 2014 től kezdve durván fel kellett volna szerelni fegyverekkel ukrajnát.
Ukrajna ugyanolyan felelős ezért a háborúért mint az orosz! Sőt az ukrán bűnösebb!
Nem is értem mi ez az ukrán védés minden felületen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!